Malwarebytes Anti-Exploit

Discussion in 'other anti-malware software' started by ZeroVulnLabs, Oct 15, 2013.

  1. bellgamin

    bellgamin Very Frequent Poster

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Posts:
    5,728
    Location:
    Hawaii
    Got it! Much thanks for the heads-up.
     
  2. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,886
    Location:
    North Carolina, USA
    Hello bellgamin,

    You are most welcome ;) ...
     
  3. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,016
    1.09.1.1381 installed on top of 1.09.1.1374, Windows 10 Pro x64 (Version 1703 - Build 15063.138 ).
    Browser: Edge and IE11 only.

    No problems so far.
     
  4. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,886
    Location:
    North Carolina, USA
    Hello,

    A new experimental build, version 1.09.1.1384, has been released...
    Announcement and download link: MBAE 1.09 - Latest standalone BETA
     
  5. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,016
    New build 1384 ..... New build 1386

    1.09.1.1386 installed on top of 1.09.1.1381,
    Windows 10 Pro x64 (Version 1703 - Build 15063.138 ).
    Browser: Edge and IE11 only.

    No problems so far.
     
  6. NiteRanger

    NiteRanger Registered Member

    Joined:
    Nov 15, 2016
    Posts:
    428
    Location:
    Far East
    Where's the link to build 1386?

    Can't find. Thanks
     
  7. 1PW

    1PW Registered Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Posts:
    718
    Location:
    North of the 38th parallel.
    Last edited: Apr 13, 2017
  8. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,016
  9. 1PW

    1PW Registered Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Posts:
    718
    Location:
    North of the 38th parallel.
    Hello anon:

    I stand corrected.

    Thank you anon.
     
  10. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,016
    Re the .84 & .86 story:

    The following post edited 2 times =
    https://forums.malwarebytes.com/top...andalone-beta/?do=findComment&comment=1116935
    in installer: .86 too. = mbae-setup-1.09.1.1386.exe
    -----------------------
    and the same installer now .........says .84 !!! = mbae-setup-1.09.1.1384.exe :argh: :argh: :argh:
     

    Attached Files:

    Last edited: Apr 13, 2017
  11. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,432
    I just started my laptop a short time ago, and MBAE has silently updated to v1.9.1.1384.

    MBAE_v1.9.1.1384_01.JPG
     
  12. act8192

    act8192 Registered Member

    Joined:
    Nov 9, 2006
    Posts:
    1,425
    On Windows7, MBAE notified of new update. I allowed and the version is 1.09.1.1384. So far SeaMonkey, Sumatra, Kingsoft spreadsheet - all protected, no issues.
     
  13. Tomin2009

    Tomin2009 Registered Member

    Joined:
    Sep 13, 2012
    Posts:
    83
    Could anyone upload the latest beta build to cloud like https://www.upload.ee/

    I couldn't download it for some reasons.

    Thanks in advance.
     
  14. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,886
    Location:
    North Carolina, USA
    Hello,

    A new experimental build, version 1.09.1.1394, has been released...
    Announcement and download link: MBAE 1.09 - Latest standalone BETA
    Edit to add: Originally version 1.09.2.1394 was posted which was the business version. Ron over at the Malwarebytes Forum has now corrected the issue and the consumer version 1.09.1.1394 is now available.
     
    Last edited: Apr 27, 2017
  15. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,016
    Hi puff,
    The installer .1394 from the link installs the MBAE for Business o_O
     

    Attached Files:

    Last edited: Apr 27, 2017
  16. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,886
    Location:
    North Carolina, USA
    Hello anon,

    I just sent a message to Ron over on the Malwarebytes Forums asking about this. I will post back when I get a reply...
     
  17. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,016
    :thumb:

    ---------------------
    1.09.2.1394 [MBAE for Business] installed on top of 1.09.1.1386 [MBAE Premium],
    Windows 10 Pro x64 (Version 1703 - Build 15063.250).
    Browser: Edge and IE11 only.

    No problems so far.
     
    Last edited: Apr 27, 2017
  18. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,016
    I think that it's corrected now.
    Before it was mbae-setup-1.9.2.1394.exe, now says mbae-setup-1.9.1.1394.exe =
    https://malwarebytes.app.box.com/s/6qtnpb6al8elx4edrzol0wabj21fzo38
     
  19. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    3,088
    Yes, it is fixed now. :thumb:
     
  20. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,016
    The installer mbae-setup-1.9.1.1394.exe ... installs the MBAE 1.9.2.1394!!!! :argh: :argh: :argh:
     

    Attached Files:

  21. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    3,088
    I have extracted "mbae-setup-1.9.1.1394.exe" and the install-script and all executables are showing a file-version of 1.9.1 ...
    Maybe you are seeing a leftover from the previous installation :doubt:
     
  22. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,886
    Location:
    North Carolina, USA
    Hello,

    If you installed the Business version on top of the Premium version by accident due to the wrong Installer package being posted...
    And once the correct package was posted you did a install on top of the Business version of the correct Premium version...
    You will indeed have incorrect versioning numbers due to leftover files...
    From Ron (Rsullinger - Staff on Malwarebytes Forums):
    HTH...
     
  23. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,016
    @puff-m-d , @mood ,

    Done and thank you both! :thumb:

    Back to normal: 1.09.2.1394 MBAE Premium -> fresh install -> 1.09.1.1394 MBAE Premium.
     
  24. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,886
    Location:
    North Carolina, USA
    Hello anon,

    You are most welcome ;) ...
     
  25. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,886
    Location:
    North Carolina, USA
    Hello,

    A new experimental build, version 1.09.1.1396, has been released...
    Announcement and download link: MBAE 1.09 - Latest standalone BETA
     
Loading...