Malwarebytes Anti-Exploit

Discussion in 'other anti-malware software' started by ZeroVulnLabs, Oct 15, 2013.

  1. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,161
    Location:
    UK / Pakistan
    How can I know, from the GUI, the processes which are currently being protected by MBAE?
     
  2. ZeroVulnLabs

    ZeroVulnLabs Developer (aka "pbust")

    Joined:
    Mar 5, 2012
    Posts:
    1,189
    Location:
    USA
  3. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,861
  4. ZeroVulnLabs

    ZeroVulnLabs Developer (aka "pbust")

    Joined:
    Mar 5, 2012
    Posts:
    1,189
    Location:
    USA
    @anon, for the next release of the GUI we'll redesign all of these small things.
     
  5. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,861
    Thanks for the clarification.
     
  6. luciddream

    luciddream Registered Member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Posts:
    2,545
  7. luciddream

    luciddream Registered Member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Posts:
    2,545
    When I installed 1.07 it wasn't in the beta stage though, it was final and had been out for awhile. It took me a long time to get around to updating and now I regret doing it. I'm surprised others aren't having this problem because nothing has changed on my box since them other than updating MBAE from 1.06 to 1.07. My setup is very static, to the point where I don't even update what's on here anymore since they're good, reliable versions. And this serves as a reminder of why I became that way in the first place.

    I'll try to uninstall it, remove the entries from SBIE's config., reinstall and add the entries again... see if that works. If it doesn't my next move will be to revert back to 1.06 and stay with it like I do when I find reliable versions of apps.

    I appreciate your help.
     
  8. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,161
    Location:
    UK / Pakistan
  9. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,161
    Location:
    UK / Pakistan
    On windows 10 MBAE and SBIE work well, with the edited ini file but on XP SP2 the fix doesn,t work. Both latest versions, SBIE 5.02.3 and MBAE 1.07 latest.
     
  10. syrinx

    syrinx Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2014
    Posts:
    427
    XP only works with SBIE 3.76 and the template. 4.x+ just don't want to play nice with that particular OS. I suspect the reason why this is might result in a solution for the general issues involving both but it's not one I've been able to to discover.
     
  11. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,161
    Location:
    UK / Pakistan
    That's OK. Thanks for your work.
     
  12. onigen

    onigen Registered Member

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Posts:
    29
    1.08.1.1025 on Win7 x64 all options checked,
    all works well.
     
  13. Timok

    Timok Registered Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Posts:
    58
    Location:
    Germany
    @onigen

    nice to hear, then I test the beta yet
     
  14. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,161
    Location:
    UK / Pakistan
    Is there any major compromise in using SBIE v 3.76 on XP SP2 instead of latest version?

    Thanks
     
  15. ropchain

    ropchain Registered Member

    Joined:
    Mar 26, 2015
    Posts:
    335
    The problem would be running WinXP SP2, which lost support over 5 years ago. (https://support.microsoft.com/en-us/lifecycle?C2=1173)
    Do not expect any modern software to (officially) support Windows XP SP2.
     
  16. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,161
    Location:
    UK / Pakistan
    Not an issue for me. I have windows 7, windows 10 and Ubuntu as well and my XP Sp2 is fully supported by me and my machine.:)
     
  17. Brummelchen

    Brummelchen Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Posts:
    4,153
    ymmd roflmao
     
  18. ropchain

    ropchain Registered Member

    Joined:
    Mar 26, 2015
    Posts:
    335
    bump
     
  19. Mr.X

    Mr.X Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2013
    Posts:
    4,064
    Location:
    Mexico
    Feedback:
    No issues with b. 1025 so far. All shields up including customized ones. Good job :thumb:
     
  20. Rasheed187

    Rasheed187 Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Posts:
    14,929
    Location:
    The Netherlands
    This is something that should be added IMO.
     
  21. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,738
    Trying out the free version on my Windows/Android tablet. No problems.

    May switch over from HMP.A in the near future depending on the price and whatnot.
     
  22. wojtek

    wojtek Registered Member

    Joined:
    Jan 5, 2014
    Posts:
    33
  23. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    5,628
    Location:
    North Carolina, USA
    Hello,

    MBAE 1.08 Beta Preview has been updated to version 1.08.1.1029
    Announcement and Download Link Here...
    Changelog since last stable version (1.07.1.1015):
     
  24. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    5,628
    Location:
    North Carolina, USA
    Hello,

    MBAE 1.08 Beta Preview has been updated to version 1.08.1.1030
    Announcement and Download Link Here...
    Changelog since last stable version (1.07.1.1015):
     
  25. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,861
    Thanks puff-m-d. :thumb:

    From 1.08.1.1025 to 1.08.1.1030 on Windows 10 Pro x64.
    No problems so far.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.