Macrium Reflect V5 and Windows 10

Discussion in 'backup, imaging & disk mgmt' started by DIgiDis, Aug 18, 2015.

  1. DIgiDis

    DIgiDis Registered Member

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Posts:
    49
    I am thinking about upgrading and am wondering if V5 is working 100% in Win10. I see there is a small license problem with the upgrade that can be fixed, but I may also want to do a clean install. Would my V5 license work in that case?

    OTOH, I only do full image backups, should I just use V6 free with Win10 and eventually upgrade from V5 if I need the full version of V6?

    TIA!
     
  2. MPSAN

    MPSAN Registered Member

    Joined:
    Nov 21, 2004
    Posts:
    665
    Well, that is what I am using...V6 FREE as I, too, ONLY do full Images. Used on Win 8.1 Pro 64 bit AND on Win 10 Pro 64 bit.
     
  3. TheRollbackFrog

    TheRollbackFrog Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Posts:
    3,059
    Location:
    The Pond - USA
    Move to v6 FREE. You can still do FULL images and v6 FREE now offers DIFFERENTIAL imaging as well.
     
  4. Carver

    Carver Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2006
    Posts:
    1,827
    Location:
    USA
    I just did a full backup in windows 10 Pro with Macrium Reflect Pro V5 to see if it is working with Windows 10 Pro. Then I thought I should move on to Macrium Reflect V6 Workstation BTW I am holding on to the last backup of Windows 8.1 Pro for 30 days in case I want to go back to windows 8.1Pro. But I think I will stay with Windows 10 Pro
    [EDIT]Reflect Home V6
     
    Last edited: Aug 19, 2015
  5. DIgiDis

    DIgiDis Registered Member

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Posts:
    49
    Thanks for the advice. I may upgrade to the full version if I can get the cost down a bit, if not I will use the free version. I am thinking of also using AOMEI Backupper as well just for redundancy.
     
  6. TheRollbackFrog

    TheRollbackFrog Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Posts:
    3,059
    Location:
    The Pond - USA
    DIgiDis, you might wanna give the REFLECT Upgrade page a try... some have been getting a 50% discount when using this.

    Edit: ...and if for some reason the above process doesn't produce for you, this USER posted a recent coupon that should help.
     
    Last edited: Aug 23, 2015
Loading...