M$ update site

Discussion in 'other software & services' started by dog, Aug 8, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dog

    dog Guest

    Hi All, ;)

    Just a quick little favour to ask of a Wilders' Family Member. ;) Could someone check the M$ Update Site for me ... and see if it is working for you. Mine is extremely slow .... and is basically stuck on "checking for latest version" I'm trying to determine if the trouble is at their end or mine. ;)

    TIA ;)

    dog - *puppy*
     
  2. nadirah

    nadirah Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    3,647
    Dog, mine is completely ok. Is yours ok now?
    Are u talking about windows update?
     
  3. dog

    dog Guest

    Thanks Nadirah ;) Unfortunately ... it's still a no go on my end! Hmmm ... ~puzzled~

    Yes, the update site - http://v4.windowsupdate.microsoft.com/en/default.asp
     
  4. nadirah

    nadirah Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    3,647
    Sometimes microsoft is just very weird. U are using V4 of windows update? I am using V5. No updates available.
     
  5. nadirah

    nadirah Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    3,647
    Dog, actually yesterday i had the same problem as you, so i checked my firewall and i saw traffic from windows update blocked! So i disabled my firewall temporarily and it was ok. I think your firewall is blocking traffic packets from windows update.
     
  6. dog

    dog Guest

    No the Firewall is not the problem ... but I'm checking a couple of other things.
     
  7. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    I tried the update site. Checked 100% in about 10 seconds. (no updates available ofcourse).
    Running XP, but in Dutch language.
    Cheers

    Gerard
     
  8. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    I hardly can believe that.
     
  9. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Running smooth as silk here too dog. ;)



    snowbound
     
  10. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    Did you have checked off the update service somewhere (i.e. SafeXP)?
     
  11. dog

    dog Guest

    Thanks All ... The problem was on my end ... I figured it out when I tried the office update site ... I was blocking browser info with my firewall ... it works smooth again ... Thanks for everyones help. :rolleyes::oops:;):)

    One big Homer Simpson .... D'oh! :D
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.