Look n Stop service problem.

Discussion in 'LnS English Forum' started by Sibilant, Jun 30, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sibilant

    Sibilant Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    17
    I've followed the directions while installing the service and everything worked until I rebooted my pc. Normal BIOS, pre login XP logo, login, post login music and then no OS. It seems to hang. I went into Safe Mode and removed the service and went back to system startup and everything was OK. Any suggestions would be greatly appreciated.
     
  2. gkweb

    gkweb Expert Firewall Tester

    Joined:
    Aug 29, 2003
    Posts:
    1,932
    Location:
    FRANCE, Rouen (76)
    Hi Sibilant,

    may be you could try to manually choose your network interface instead of relying on the auto selection ??

    I don't know if it is related at all, just a thought.

    regards,

    gkweb.
     
  3. Sibilant

    Sibilant Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    17
    I not in a domain or workgroup. It's a stand alone so there are no choices. Hmmm...any other ideas? I'm stumped.
     
  4. gkweb

    gkweb Expert Firewall Tester

    Joined:
    Aug 29, 2003
    Posts:
    1,932
    Location:
    FRANCE, Rouen (76)
    Hi,

    no i'm sorry, just post on the dedicated service thread, and hopefully you will have an answer, or send an email to them at lnssupport@soft4ever.com

    regards,

    gkweb.
     
  5. Sibilant

    Sibilant Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    17
    I'm sorry. Do you mean this one...
    LnSSvc Beta: Start Look 'n' Stop through a service.
     
  6. gkweb

    gkweb Expert Firewall Tester

    Joined:
    Aug 29, 2003
    Posts:
    1,932
    Location:
    FRANCE, Rouen (76)
  7. Sibilant

    Sibilant Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    17
    Thanks!
     
Thread Status:
Not open for further replies.