L'n'S_2.05p3 - 2 icons in the system tray & 3 active processes in the TaskManager

Discussion in 'LnS English Forum' started by JohnnyBravo, Mar 12, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JohnnyBravo

    JohnnyBravo Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Posts:
    82
    Is this normal?
    I've activated those LnsSvc-Install&start.bat and Lns-ActivateBetaFeatures.reg.
    and after restart this happend

    http://img140.imageshack.us/img140/6493/lns29kv.jpghttp://img91.imageshack.us/img91/6851/lns6en.jpg

    Will uninstalation fix this( I'm afraid of that reg. entry)
    And 1 more thing I've noticed
    I can start LnS two times and I had to setup options twice , but this one isn't working correctly , the other one does

    http://img89.imageshack.us/img89/842/lns38au.jpg

    If I quit LnS and start it again( without restart) there is only one Icon and one process
     
    Last edited: Mar 12, 2006
  2. Dryopithecus

    Dryopithecus Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Posts:
    22
    Hi, JohnnyBravo,

    Please take a look at the image attached below...

    Best Regards
     

    Attached Files:

  3. Frederic

    Frederic LnS Developer

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Posts:
    4,354
    Location:
    France
    Yes, exactly.
    If in the options an automatic start is still set, then 2 instances will start, the second one has a #1 in the title, and all the options are the default ones for this new instance (and so it explains the IP is 0.0.0.0).

    Frederic
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.