LnS Antivir Classic 7

Discussion in 'LnS English Forum' started by Iangh, Aug 11, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Iangh

    Iangh Registered Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Posts:
    708
    Location:
    Melbourne, Australia
    New user to Antivir, very impressed with scanning speed.

    I log-on and do a manual update. Antivir updates but splash-up tells me firewall is blocking notifier.

    But I have Notifier allowed by LnS.

    Programme successfully downloads but umbrella stays closed and activate guard is greyed out.

    However, guard is still active because I see programmes being checked and downloading test virus confirms it is active.

    To get the umbrella open I have to close and open LnS.

    Just moved over from Avast and would like to put it on kids' machine once I am assured I won't be hit with loads of questions from them!

    Any other LnS users successfully using Classic 7?

    Ian

    This is also posted on the Antivir forum.
     
  2. 19monty64

    19monty64 Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Posts:
    1,302
    Location:
    Nunya, BZ
    I had the same problem right after the Microsoft Updates. After 3 rebooots and disabling AntiVir-guard during MSUpdates the problem was solved. Before MS-Tuesday the notifier was not a problem. Hope this helps!
     
  3. Iangh

    Iangh Registered Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Posts:
    708
    Location:
    Melbourne, Australia
    Monty

    Which Antivir processes have you given LnS permission?

    Is it Classic 7 you are using?

    Thanks
    Ian
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.