LinkScanner issues

Discussion in 'other anti-malware software' started by OzBoz, Apr 25, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. OzBoz

    OzBoz Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Posts:
    32
    Location:
    Queensland Australia
    Hi,
    Today I bought the full version of LinkScanner Pro 2.5.2 and my experiences so far, lead me to the conclusion that the program is complete rubbish. Even thought I have deselected the yellow "risky !!" warnings box, warnings keep popping up the right hand side of the screen, sometimes 4 or 5 at a time, on sites which are legitimate. Google.com nasa.gov even my own ISP and xpl.com to name a few. In addition, my default browser has been changed, and I can not get Diskeeper to stop running. (it's been running in a loop now for 5 hours)

    I have noted the comments in the other thread about an incompatibility with NOD32, which I am running, but I didn't see a definitive answer. One suggestion was to uninstall NOD32 then install LinkScanner first then NOD32 but some didn't agree with that. At the moment I am inclined to uninstall LinkScanner and file it in the bottom drawer. That's $30 down the drain.

    If there are any issues with installation, as per above, then it was up to xpl to point them out. Not having done that, they have left me with a system that now needs fixing, and the only fix I can come up with, is to throw this rubbish where it belongs.

    Not a happy camper, :thumbd:
    Brian
     
  2. Seishin

    Seishin Registered Member

    Joined:
    Aug 2, 2006
    Posts:
    204
    Sorry to hear that, but why don't you use McAfee's Site Advisor extension for Firefox? No issues and free.
     
  3. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    Hi,

    Running LSP on two machines and am not experiencing your probs at all, sorry to hear about yours.
    You are not running the latest version as well.

    Gerard
     

    Attached Files:

    • xpl.gif
      xpl.gif
      File size:
      8.6 KB
      Views:
      178
  4. tamdam

    tamdam Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Posts:
    88
  5. dja2k

    dja2k Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Posts:
    2,040
    Location:
    South Texas, USA
    Linkscanner Pro didn't work on my Vista partition and it breaks all internet communication so it does have its good sides and bad.

    dja2k
     
  6. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Ya sure, it,s a must.
    BTW I like LS Pro. I think it,s better than a web AV( http scanner).
     
  7. jb1020

    jb1020 Registered Member

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Posts:
    2
    Hello Brian,

    I am sorry to hear that you are having issues with LinkScanner Pro.

    If you would be so kind as to enter a support request at http://explabs.com/support/form.asp I will be happy to assist you with the issues you are experiencing.

    Thanks and hope to talk with you soon!
     
Thread Status:
Not open for further replies.