Learning mode??

Discussion in 'ProcessGuard' started by ChrisP, Dec 23, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ChrisP

    ChrisP Suspended Member

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Posts:
    447
    Location:
    UK
    My PG is always set to learning mode - or so it says. This is the same no matter what I do - how do I disable learning mode?
     
  2. redwolfe_98

    redwolfe_98 Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2002
    Posts:
    581
    Location:
    South Carolina, USA
    in pg's gui, on the main tab, did you try unchecking the box where it says "learning mode"?

    i believe that pg is in learning mode when you first install it.. then, i think that, after the second reboot, (supposedly) it automatically turns learning mode off..

    i recently reinstalled pg, and it worked like that.. when i entered my "unlock" key, i had to reboot, and then, on the second reboot, learning mode was turned off, automatically..
     
  3. ChrisP

    ChrisP Suspended Member

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Posts:
    447
    Location:
    UK
    Hmm, Im at work now, but will have a look later...
     
  4. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    4,024
    Location:
    Christchurch, UK
    Take a look at the Help-File, it is excellent ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.