KIS7 with KIS6 Key...?

Discussion in 'other anti-virus software' started by Simon6776, Oct 14, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Simon6776

    Simon6776 Registered Member

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Posts:
    282
    I have a couple of OEM versions of KIS6 which haven't been used. Can I install KIS7, from new, and use a KIS6 key to register?
     
  2. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    i dont know about oems.
    i brought two boxed versions of kis 6 from amazon uk and all the codes worked in kis7.0 no problem.
    OEM im not completely sure.
    there is no harm in trying thou.
    lodore
     
  3. Sjoeii

    Sjoeii Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Posts:
    1,240
    Location:
    52?18'51.59"N + 4?56'32.13"O
    You could try. But for all I know OEM version licenses won't work
     
  4. larryb52

    larryb52 Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Posts:
    1,126
    its worth paying for, tho I do like that price they have in england...
     
  5. starfish_001

    starfish_001 Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Posts:
    1,041
  6. Simon6776

    Simon6776 Registered Member

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Posts:
    282
    It's not for me, I am still using F-Secure, but I have a couple of friends who use KIS6 OEMs and their licenses are due to expire. As I have these two licenses going spare, I hoped I could pass them on, but the two friends also want to upgrade to version 7. Is there a downloadable OEM of KIS7 anywhere? As has been said, it's probably worth a try. I am pretty sure that when I was using KIS6, the OEM licenses worked on the retail (download) versions.
     
  7. starfish_001

    starfish_001 Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Posts:
    1,041
    I just used the standard retail trial from KAV site
     
  8. Simon6776

    Simon6776 Registered Member

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Posts:
    282
    Yes, I don't think there's actually any difference with the OEM / Retail licenses. It was whether a license for 6 would work on 7 that was my main query.
     
  9. C.S.J

    C.S.J Massive Poster

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Posts:
    5,029
    Location:
    this forum is biased!
    well i aint sure, but i thought.........

    OEM versions are not upgradeable.
    v6 versions are upgradeable to v7
     
  10. ink

    ink Registered Member

    Joined:
    May 20, 2006
    Posts:
    185
    Hi, if you did not find any UI differences, you can use it as retail, as for key, there is for sure no restriction on which version(6 or 7, oem or retail) you use, only the time period matters. I think what you have it is the activation code, not the key, you should activate within a limited time, otherwise it will expire, after you got the key from the activation server, you will find it works, no matter what version. If I remember right, only key old enough, like version 4.5 or 5 can't use on version 6, after that, you can use on 6 or 7, the function which you can use is defined in the key.
     
  11. EliteKiller

    EliteKiller Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Posts:
    1,138
    Location:
    TX
    Yes. I've purchased several OEM copies of KAV/KIS 6.0, and all of the activation codes on the paper sleeve work during a clean installation of 7.0.
     
  12. Sjoeii

    Sjoeii Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Posts:
    1,240
    Location:
    52?18'51.59"N + 4?56'32.13"O
    Didn't know that thanx
     
  13. Simon6776

    Simon6776 Registered Member

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Posts:
    282
    That's the answer I was looking for - thanks! :thumb:
     
Thread Status:
Not open for further replies.