KIS license

Discussion in 'other anti-virus software' started by larryb52, Jul 31, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Don Pelotas

    Don Pelotas Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2,257
    BS, there are some who have to request a new key....not many though if they bought the key for 6.0 via the shop, you and one other are the only ones with such keys that have posted and generalizing like that won't help eventhough i understand your frustration.
     
  2. Honyak

    Honyak Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2004
    Posts:
    346
    Location:
    Deep South
    Add one more to the list as I am having the same problem and waiting for a reply from support.
     
  3. JerryM

    JerryM Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Posts:
    4,306
    Hi Don,
    Could the fact that the V7 on the e site is for one license on 3 computers have anything to do with it?

    I was going to download KIS 7 from the site, and use a Systweak key, but when I noticed that it was good for 3 computers I thought the key would not work. I used the KIS7 from the ftp? site that I had and the key worked OK. I don't know if the KL site download would automatically change to one computer or not.

    Regards,
    Jerry
     
  4. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,102
    Location:
    North Carolina USA
    I would say that Jerry may have hit the nail on the head.
     
  5. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,102
    Location:
    North Carolina USA
    for those of you who cant get your Systweak key to work, download the suite from here
     
  6. larryb52

    larryb52 Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Posts:
    1,131

    Don I wasn't being nasty and why jump me here in the forum, I don't apprecaite...tell you what I'll go back to 6 but I won't renew when it runs out that's for sure...
     
  7. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,102
    Location:
    North Carolina USA
    its cool Larry, just try the link above I posted and lets see what happens.
     
  8. JerryM

    JerryM Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Posts:
    4,306
    I am wondering if there is an error on the estore site. I notice that for KIS it shows a 1 year license for up to 3 users for 79.95 but for KAV only one user for $59.95.
    Something seems amiss. If the 3 users is correct that is a very good deal for KIS7.

    BTW, trjam, the link did not work for me. I had thought that they had taken it off since V7 was on the KL site. I kinda wish I had downloaded from the estore site, and learned whether the key would work, and if it would be for one or up to 3 users. But I don't want to go through the process again.

    It might be that the trial version is still for only one user.

    Best,
    Jerry
     
  9. Don Pelotas

    Don Pelotas Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2,257
    I'm not trying to jump you, but it's very easy to make things worse than they are. Just because 10 users are having problems....does not mean 10 million US users are having the same problem.............that was my point and there are many more who have installed 7.0 without running into this over the last month when 125 has been available.
     
  10. Don Pelotas

    Don Pelotas Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2,257
    Jerry, how many the license is for is located in the key.....not the installer.......rightclick on the key and open it with the notepad, it will say how many users it's for.

    Simply download the installer from here:http://www.kaspersky.com/productupdates
     
  11. n8chavez

    n8chavez Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2003
    Posts:
    2,957
    Location:
    Location Unknown
    I'm having the same issue, but with KAV not KIS. I have a three year licence for one user that works for version 6 and not 7. I have contacted support but have yet to receive an answer after three days.
     
  12. ankupan

    ankupan Registered Member

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Posts:
    510
    Hi,

    I was having systweak key and I converted into key and now its working in KIS7.

    I have installed on my laptop and speed is good too :thumb:
     
  13. larryb52

    larryb52 Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Posts:
    1,131
    no I haven't gotten a response either...
     
  14. JerryM

    JerryM Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Posts:
    4,306
    Thanks, Don. I do wonder if the price of $79.95 shown for 1-3 users for KIS is correct. The KAV shows for only 1 user. I suspect it is an error for KIS.

    When I installed KIS today with the Systweak key the Activation module showed for 1 computer.

    Regards,
    Jerry
     
  15. Don Pelotas

    Don Pelotas Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2,257
    I'm not up to speed regarding the US pricing, however if you use the promo link http://www.kaspersky.com/version7, then it is $120 for a three user Kaspersky Internet Security 7.0 license and $90.00 for Kaspersky Anti-Virus 7.0, but the US may have special deals available to them.
     
  16. JerryM

    JerryM Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Posts:
    4,306
    Thanks for the reply. I guess I'll see if it stays the same. I've got three year licenses for both computers so I can't use one at any price.:D

    Seems that there has been a lot of posts regarding licenses lately. Maybe we should now wonder about V8. NOOOO, I wish I had not said that.:D :D
    Forgive me, Don.

    Best,
    Jerry
     
  17. larryb52

    larryb52 Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Posts:
    1,131
    Don just to let you know the us price for 3 users for Kiss is $79, not bad,
     
  18. Don Pelotas

    Don Pelotas Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2,257
    No, not bad at all. :)
     
  19. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    How long does it usually take to hear back from support on something? I emailed them and also filled out a ticket for the US/Canada support 3 days ago and have yet to hear anything back.
     
  20. Honyak

    Honyak Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2004
    Posts:
    346
    Location:
    Deep South
    Same here. First time I have needed anything from KAV support but looks like I am not gonna get it.
    Well they may not get my money when renewal time comes.:D

    But they did manage to email me a KAV 7 release notice today.
     
  21. larryb52

    larryb52 Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Posts:
    1,131
    got the notice but zip on the key & I have 2 machines sitting waiting, I do have patience an the product looks excellent so I'll wait...
     
  22. n8chavez

    n8chavez Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2003
    Posts:
    2,957
    Location:
    Location Unknown
    I'm on day four. I've emailed them to get an upgaded key for version 7 and have received no response as of yet. This is ridiculous. And people wonder why others lack faith in support. Waiting, for now.
     
  23. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    Well this is nice. I got a letter back from US support telling me that my key had expired and that I would have to buy a new one. On my Kav 6 it showed that it expired in August 2008 which it should as it was a 2 year licence. Looks like I just got screwed out of a year of use.

    Hope y'all make out better than I did.
     
  24. Honyak

    Honyak Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2004
    Posts:
    346
    Location:
    Deep South
    I just called Kaspersky USA and the tech made me a new key for my remaining time on the current key and is emailing it to me. He was very helpful and all I had to do was give him my order number.
    That's tech support!!:thumb:
     
  25. Rilla927

    Rilla927 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    1,740
    They made a mistake some where.

    Do you have a printed copy of your purchase? If you do, I would call them to resolve this.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.