KIS and 64bit

Discussion in 'other anti-virus software' started by trjam, Nov 8, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
    I still have a good license for it and I am interested in using it. What parts dont go well with 64 bit. I know the Sandbox doesnt which isnt a big deal, but isnt there a issue with the Proactive module or not. thanks
     
  2. Sjoeii

    Sjoeii Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Posts:
    1,240
    Location:
    52?18'51.59"N + 4?56'32.13"O
    This is a official statement from KL
    Please Note: Safe Run Mode doesn’t work with Microsoft Windows XP x64, and works with limitations on Microsoft Windows Vista x64 and Microsoft Windows 7 x64.
     
  3. dawgg

    dawgg Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2006
    Posts:
    817
    I think the "limitations" may be less Proactive Defence options (not issues/bugs with it, just less options).


    Edit: typo
     
    Last edited: Nov 9, 2009
  4. sourav_gho

    sourav_gho Registered Member

    Joined:
    May 22, 2009
    Posts:
    141
    The PDM got a very respectable score even in 64 bit of Windows in beta testing. So I think it is very well developed. And now it is also quite fast compared to previous versions, with lots of issues fixed with Critical Fix 2 b736. On my system on win 7 it just uses 5-30 mb on average.
     

    Attached Files:

  5. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
    thanks for the replys. It is working very light and I agree, the 64bit issues are small. Again thank you
     
  6. Sjoeii

    Sjoeii Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Posts:
    1,240
    Location:
    52?18'51.59"N + 4?56'32.13"O
  7. dawgg

    dawgg Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2006
    Posts:
    817
    Last edited: Nov 9, 2009
  8. Sjoeii

    Sjoeii Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Posts:
    1,240
    Location:
    52?18'51.59"N + 4?56'32.13"O
    True.
    I know Jeff is a member over there as well. Besides that I know Jeff likes to test a thing once in a while ;)
     
  9. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
    well I finished getting it loaded on all 3 PCs and no slow downs. Even web browsing is fine. I went with default setting and did not install virtual leyboard. parental control, and anti banner. Time to leave it along.
     
Loading...
Similar Threads
  1. Rico
    Replies:
    3
    Views:
    407
  2. JerryM
    Replies:
    7
    Views:
    602
Thread Status:
Not open for further replies.