KIS and 64bit

Discussion in 'other anti-virus software' started by trjam, Nov 8, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,098
    Location:
    North Carolina USA
    I still have a good license for it and I am interested in using it. What parts dont go well with 64 bit. I know the Sandbox doesnt which isnt a big deal, but isnt there a issue with the Proactive module or not. thanks
     
  2. Sjoeii

    Sjoeii Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Posts:
    1,240
    Location:
    52?18'51.59"N + 4?56'32.13"O
    This is a official statement from KL
    Please Note: Safe Run Mode doesn’t work with Microsoft Windows XP x64, and works with limitations on Microsoft Windows Vista x64 and Microsoft Windows 7 x64.
     
  3. dawgg

    dawgg Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2006
    Posts:
    818
    I think the "limitations" may be less Proactive Defence options (not issues/bugs with it, just less options).


    Edit: typo
     
    Last edited: Nov 9, 2009
  4. sourav_gho

    sourav_gho Registered Member

    Joined:
    May 22, 2009
    Posts:
    141
    The PDM got a very respectable score even in 64 bit of Windows in beta testing. So I think it is very well developed. And now it is also quite fast compared to previous versions, with lots of issues fixed with Critical Fix 2 b736. On my system on win 7 it just uses 5-30 mb on average.
     

    Attached Files:

  5. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,098
    Location:
    North Carolina USA
    thanks for the replys. It is working very light and I agree, the 64bit issues are small. Again thank you
     
  6. Sjoeii

    Sjoeii Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Posts:
    1,240
    Location:
    52?18'51.59"N + 4?56'32.13"O
  7. dawgg

    dawgg Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2006
    Posts:
    818
    Last edited: Nov 9, 2009
  8. Sjoeii

    Sjoeii Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Posts:
    1,240
    Location:
    52?18'51.59"N + 4?56'32.13"O
    True.
    I know Jeff is a member over there as well. Besides that I know Jeff likes to test a thing once in a while ;)
     
  9. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,098
    Location:
    North Carolina USA
    well I finished getting it loaded on all 3 PCs and no slow downs. Even web browsing is fine. I went with default setting and did not install virtual leyboard. parental control, and anti banner. Time to leave it along.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.