KBs/MBs??

Discussion in 'other software & services' started by Cochise, Nov 21, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    And, before it gets too boring...:D This one....

    (Is it possible to upload more than one attachment at a time here??)
     

    Attached Files:

  2. Primrose

    Primrose Registered Member

    Joined:
    Sep 21, 2002
    Posts:
    2,743
    Last edited: Nov 25, 2005
  3. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    Yep they do have a limit Prim, it's 3 Gigs a Month....far more than I'll ever D/L....(I think!!):D


    Cheers, Cochise,:cool:
     
  4. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    Oh!....and just another small error on the Part of Tesco BB Support...when I rebooted my Modem etc., as requested, I found I couldn't log on to the net??...My correct addy was there, my correct Password was there.....took me a couple of minutes to twig onto what was wrong......I typed in my old addy and old Password and Voila I was in.......I changed my Email addy and Password two Years ago!!??........How on earth can they get that wrong...I have sent them another rocket, no answer as yet:D :D ..It all helps to pass the time I supppose eh?.....:D

    Thanks for the Links Primulosa Mate, very interesting....


    Cochise,:cool: Fumbling about in Falkirk...
     
  5. Primrose

    Primrose Registered Member

    Joined:
    Sep 21, 2002
    Posts:
    2,743
    good.... just for kicks and giggles..I was also then going to suggest you shut down completely then reboot and do your speed test right from the get go..a'fore you did anything else and see if that would make a difference..had seen at times it might...so now maybe they do not even know you are you and I is me..:eek:

    Hang in there buddie..they will get to know you by first name very soon ;)
     
  6. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    :D :D :D :D They already do Mate.....in Spades......:D :D


    Cochise,:cool:
     
  7. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,756
    Location:
    Ontario, Canada
    That's more like it!! Fast and Faster!!

    Cheers,
     
  8. HandsOff

    HandsOff Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2003
    Posts:
    1,946
    Location:
    Bay Area, California
    Hey, that's getting results!

    If you are going to do the reboot thing, you might want to turn off the modem for a few seconds and power back up.

    As you know, I don't think most of these tests are all that accurate. However, if you try the same tests that you did before the change, at around the same time of day, I would expect to see a big improvement.


    - HandsOff
     
  9. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    WoooooHooooolala!.........Now that everyone has got there act together at Tesco...you'll all be underwhelmed:D :D.....to know that I'am now Transferring D/Ls at 120+KBs/sec.........not only that it's at the same price P/Month AND I got 400 Club-card points as well for the upppppppgrade.....As good old Will said..."Alls well that ends well"...:D

    Many, Many Thanks to you all who shared my pain.......:D :-*


    Cochise,:cool: Flying along in Florence....
     
  10. HandsOff

    HandsOff Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2003
    Posts:
    1,946
    Location:
    Bay Area, California
    David: 2

    Goliath: 0
     
  11. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,756
    Location:
    Ontario, Canada

    Attached Files:

  12. Rico

    Rico Registered Member

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Posts:
    1,939
    Location:
    Texas
    Good Morning Cochise:

    Often times DSL needs tweaking before optimal performance can be had. Please see:

    http://www.dslreports.com/stest

    next follow the instructions for there tweak test. Re-run the speed test, if your still not satisified - follow the instructions for posting your speed test, pn there forum.

    In my case we used "cable nut" program to make the necessary adjustments, to my system. Note cable nut has its own adjustments for DSL, we did nouse them. Cable nut was used as an adjusting tool. see pic all values were from the experts at DSL forum.

    Note after the forum help, then check contact your isp if not satisified.

    Good Luck
     

    Attached Files:

  13. HandsOff

    HandsOff Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2003
    Posts:
    1,946
    Location:
    Bay Area, California
    Triple Helix-

    I will say this for Speakeasy. There measurements are remarkably consistant. These results are from four different cities from coast to coast.

    The bad news is that I am supposed to be getting 6mbs/384kbs. Anyway, I doubt I would notice the difference in practice.


    -HandsOff
     

    Attached Files:

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.