KAV/KIS CF2 Build 9.0.0.736 released

Discussion in 'other anti-virus software' started by Baz_kasp, Oct 22, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Baz_kasp

    Baz_kasp Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    593
    Location:
    London
  2. sourav_gho

    sourav_gho Registered Member

    Joined:
    May 22, 2009
    Posts:
    141
    A lot of work has went into it, hope this fixes issues with most of the people here...:thumb: :)
     
  3. Chubb

    Chubb Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2005
    Posts:
    1,967
    Kaspersky US is hosting an "Exclusive offer for Windows 7 Launch Party Attendees & Hosts" and give away 1 year free license for KIS 2010.
     

    Attached Files:

    • KIS.jpg
      KIS.jpg
      File size:
      254.1 KB
      Views:
      55
  4. xxJackxx

    xxJackxx Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Posts:
    4,052
    Location:
    USA
    I've been running this build on Windows 7 x64 for a couple of days. Seems to be working great. :thumb:
     
  5. Technic

    Technic Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2005
    Posts:
    428
    Any pointers to cheap offers for KIS? I am willing to buy one.:D
     
  6. xxJackxx

    xxJackxx Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Posts:
    4,052
    Location:
    USA
  7. Technic

    Technic Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2005
    Posts:
    428
  8. G1111

    G1111 Registered Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Posts:
    2,127
    Location:
    USA
    Thanks Baz_kasp - Update uneventful and seems to be working fine. Did an update and quick scan with new version. One minor thing is when updates set to manual it gives you the yellow warning sign. last version did not. Anyhow have them set to automatic for now. If this bugs me I'll set them to scheduled, and do manual in between.
     
  9. lordpake

    lordpake Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2004
    Posts:
    563
    Location:
    Helsinki ~ European Union
    I finally upgraded from 8.0.0.506 to 9 series.

    I have to admit being somewhat skeptical especially after reading KL forum regarding certain automated rootkit scanning that occurs 30mins after application starts (and some users report it crippling their systems for the duration).

    Build .736 seems to run okay. I did remove all other security software, just to be sure upgrade goes smoothly, and uninstalled the 2009 version saving only activation data.

    The rootkit scan didn't bother me much in the first run, no high CPU usage or too high disk activity, it did however take 45 mins. All that time KIS was doing something little in the background ...

    I am hoping that rootkit scan is faster when I tomorrow boot up my PC.


    btw. the GUI in 2010 version is just horrible :(
     
  10. DVD+R

    DVD+R Registered Member

    Joined:
    Aug 2, 2006
    Posts:
    1,979
    Location:
    The Antipodes
    All right then :cautious: Whats up with this, I have the latest build installed from kaspersky website, which is still build 9.0.0.463 and this update wont even upgrade my existing version i get the error : Internal Product Error 2771 WholeProductFeature, and then uninstallation interupted o_O
     
  11. Sjoeii

    Sjoeii Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Posts:
    1,240
    Location:
    52?18'51.59"N + 4?56'32.13"O
    Here are some nice skins to make the GUI more great
    http://forum.kasperskyclub.com/index.php?automodule=blog&blogid=16&showentry=412
     
  12. Sjoeii

    Sjoeii Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Posts:
    1,240
    Location:
    52?18'51.59"N + 4?56'32.13"O
    You are installing on top off? Or a clean install?
     
  13. Baz_kasp

    Baz_kasp Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    593
    Location:
    London

    In this case best to uninstall the old ver, reboot and then reinstall the newly released version.
     
  14. DVD+R

    DVD+R Registered Member

    Joined:
    Aug 2, 2006
    Posts:
    1,979
    Location:
    The Antipodes
    On top of (upgrading)
     
  15. lordpake

    lordpake Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2004
    Posts:
    563
    Location:
    Helsinki ~ European Union
    Oh, didn't know about skins (haven't visited the club-part that much).

    Let's see how they work :)

    Btw. the 2nd rootkit scan took only 31 mins, 3rd and 4th rootkit scan took around 11 minutes and none were noticeable in system performance. I haven't re-introduced any other security software yet.
     
  16. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    be careful with purplus people have said they got blacklisted keys from them before.
     
  17. Technic

    Technic Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2005
    Posts:
    428
    Is that so? Pretty serious accusation. :doubt: My key might be blacklisted soon then.
     
  18. xxJackxx

    xxJackxx Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Posts:
    4,052
    Location:
    USA
    I've bought several things from them in the past couple of years and never had a problem.
     
  19. Technic

    Technic Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2005
    Posts:
    428
    No single problem here too. :blink: Maybe zfactor can share some more info.
     
  20. Sjoeii

    Sjoeii Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Posts:
    1,240
    Location:
    52?18'51.59"N + 4?56'32.13"O
    Try what Baz said. Uninstall, reboot and do a clean install. It will solve it
     
  21. fce

    fce Registered Member

    Joined:
    May 20, 2007
    Posts:
    758
    i just installed build 736.

    so far so good and never noticed slowdown of my laptop due to rootkit autoscan (issue).

    btw, what's the MAJOR update of this build?
     
  22. lordpake

    lordpake Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2004
    Posts:
    563
    Location:
    Helsinki ~ European Union
    I have an interesting issue.

    When KIS is active, it seems I can not install Firefox add-ons. I go to Mozilla page click to install, Firefox installs and asks for restart, after the restart nothing. It took while to realize why I can't install Dr. Web link checker anymore. I wouldn't have realized the cause w/o another poster in KL forum who's using KAV with same issue.

    When I pause KIS protection via tray icon I can install the Firefox add-on.
     
  23. Abeltje

    Abeltje Registered Member

    Joined:
    Aug 24, 2006
    Posts:
    156
    Location:
    Netherlands
    I can confirm. Posted this in the bugs section of Kaspersky Beta Forum few days ago.

    With so many bugs / compatibility issues they probably don't know where to start fixing ...
     
  24. lordpake

    lordpake Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2004
    Posts:
    563
    Location:
    Helsinki ~ European Union
    It's almost pathetic. We here are what some might call power users, we know these things happen. What about the regular joe? Using regular users as beta testers is not very nice.
     
  25. bahamot

    bahamot Registered Member

    Joined:
    May 28, 2008
    Posts:
    16
    IMHO, the 2009 is more stable than 2010. Out of blue, KIS 2010 keep crashing while enabling network. But don't care anymore, I've moved to other AV.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.