KAV Business Optimal & XP Workstations

Discussion in 'other anti-virus software' started by mikew, Mar 10, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mikew

    mikew Guest

    Hi - was wondering if anyone has any observations on this:- Purchased KAV Business Optimal and installed the W2K server edition no problems, and running fine. W98 & ME workstations are also running fine. But XP workstations - have slowed such that word / excel etc can take 5 - 10 minutes to open. When you open a browser (IE) and type in URL it chugs along for about 5 minutes or so (doing nothing) and then closes the browser, as if it's given up. I've tried the options set out in Blackcat's post 01/02/03, but no success. Any ideas / suggestions?
     
  2. Fedorov999

    Fedorov999 Registered Member

    Joined:
    Sep 13, 2002
    Posts:
    182
    Strange... got workstation version here and seems ok so far - have you checked the resident Monitor settings, I recall that "Network Places" is ticked by default to be scanned, I turned it off, so only scanning local drives, maybe it is having to scan across your networko_O

    Note that we now have proper KAV forums here:
    http://forums.useice.com/cgi-bin/ikonboard.cgi

    Fedorov.
     
  3. anders

    anders Eset Staff Account

    Joined:
    Oct 25, 2002
    Posts:
    410
    A general suggestion is to specify in KAV CC that KAV Monitor should run as a local administrator account instead of the local system account.

    Regards,
    Anders
     
  4. root

    root Registered Member

    Joined:
    Feb 19, 2002
    Posts:
    1,723
    Location:
    Missouri, USA
    Very kind of you to offer help here anders.
    I just want to say thank you. ;)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.