Kaspersky Anti-Hacker Connection Problem

Discussion in 'other firewalls' started by peppy_lamato, Feb 19, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. peppy_lamato

    peppy_lamato Registered Member

    Joined:
    Feb 19, 2005
    Posts:
    3
    Hello, I have a really HUGE problem with KAH... the problem is 2 things:

    and now I have 2 problems

    1) I have to Disable the settings like "ALLOW ALL" to make my internet
    work... it logs off completely for some reason... if I make it low,
    medium, or HIGH...security level

    2) whenever I make it to LOW or MEDIUM sometimes it stays on for about
    5 minutes, and during those 5 minutes, It usually reports a "YOU HAVE
    BEEN ATTACKED, SUCCESFULLY REPLUSED THE ATTACK" the attack is usually a DDoS, but I dontk now the source of the attack... and how to prevent it in the future.

    so right now... Its set to "ALLOW ALL" which is the only way I can get the internet to work
     
  2. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    Do you have the intrusion detection turned on? it should block the addy of the attack while still allowing you to use the internet.
     
  3. peppy_lamato

    peppy_lamato Registered Member

    Joined:
    Feb 19, 2005
    Posts:
    3
    yeah I do have it on, check the screenie I uploaded
     

    Attached Files:

    • elp.JPG
      elp.JPG
      File size:
      33.3 KB
      Views:
      138
  4. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    Sounds as if you do have an interesting problem.
     
  5. peppy_lamato

    peppy_lamato Registered Member

    Joined:
    Feb 19, 2005
    Posts:
    3
    lol... yeah interesting indeed, well so right now, I cant even turn it on to LOW cause if I do my internet will NOT work, the WHOLE internet, IM, browsers... and so on
     
  6. chev_rules

    chev_rules Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2002
    Posts:
    7
    hello peppy_lamato could you tell us how you access the internet, do you have cable, DSL, dial up, AOL etc. And are you running KAH in stealth mode, and if you are running in stealth mode can you connect with steath mode turned off?

    Chris
     
  7. CrazyM

    CrazyM Firewall Expert

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    2,428
    Location:
    BC, Canada
    Hi peppy_lamato

    ... and welcome to Wilders :)

    Do your logs give any indication of what the problem may be? What is being blocked?

    Regards,

    CrazyM
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.