Jetico seen as MacAfee ?

Discussion in 'other firewalls' started by Clweb, Nov 19, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Clweb

    Clweb Registered Member

    Joined:
    Dec 28, 2002
    Posts:
    127
    Location:
    France
    Hello,
    I'm using Jetico firewall on XP Home SP2 since a few days.
    Today I was looking in the Windows security center of my XP, and it says :
    Mc Afee Personal firewall plus is running !
    Has the Mc Afee firewall the Jetico engine built in ? Or is the security center crazy ?:eek:
     
  2. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    do u have Mcafee or had it installed before? otherwise maybe seurity center is just acting weird.
     
  3. Clweb

    Clweb Registered Member

    Joined:
    Dec 28, 2002
    Posts:
    127
    Location:
    France
    Yes I think the security center is weird. On an other XP machine it detects another firewall that was installed a time ago.
    Here on that PC I had installed a trial of Mc Afee a few month ago. Installed and tested some firewalls in the meantime.
    That is a proof of Microsoft's "random behavior" technology used in the Windows OS.:rolleyes:
     
  4. SSK

    SSK Registered Member

    Joined:
    Nov 28, 2004
    Posts:
    976
    Location:
    Amsterdam
    I think it's more proof about the lousy uninstallers a lot of software companies use :blink: :ninja:
     
  5. RejZoR

    RejZoR Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,426
    Yeah mine says "R-Firewall is disabled" when i don't have any firewall installed:rolleyes:
    I wonder where they store this recognition crap. I checked every inch of the registry and no entry found on R-Firewall...
     
Thread Status:
Not open for further replies.