It never asked me for the serial number

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by 357mag, Aug 10, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 357mag

    357mag Registered Member

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Posts:
    59
    I just installed True Image 11 for the second time. The install program never asked me to enter the serial number.

    Weird.
     
  2. DwnNdrty

    DwnNdrty Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Posts:
    3,335
    Location:
    Florida - USA
    If this second installation is on the same computer (did you uninstal then re-install?) then the s/n is probably already stored in the registry somewhere.
     
  3. 357mag

    357mag Registered Member

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Posts:
    59
    Yes the same computer. I deleted the account in which True Image was installed. I then installed True Image to a different account.
     
  4. jmk94903

    jmk94903 Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Posts:
    3,329
    Location:
    San Rafael, CA
    AS l;ong as you installed "for all users" in both cases, that should have left the key available.
     
  5. 357mag

    357mag Registered Member

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Posts:
    59
    I didn't install for all users. I only installed for the current user.
     
  6. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello 357mag,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    We are sorry for delayed response.

    Please be aware that the registry key that stores serial number is located in the system branch rather than particular user's branch. So, if that key isn't deleted, it will be found during the installation process and used.

    Thank you.
    --
    Marat Setdikov
     
Thread Status:
Not open for further replies.