Issue with Avast

Discussion in 'malware problems & news' started by tradetime, Jul 5, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tradetime

    tradetime Registered Member

    Joined:
    Oct 24, 2006
    Posts:
    1,000
    Location:
    UK
    Recently updated avast to the most recent version and it is identifying the following file during startup.

    C:\PROGRA~1\COMMON~1\X10\Common\x10nets.exe

    says it wants to run this file in a sandbox. Can anyone tell me what this file is, I have tried googling it, but just get countless websites with hijack this logs, seems this file is very common, but it doesn't appear to be the subject of their problems so no-one is discussing it.
     
  2. Hungry Man

    Hungry Man Registered Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Posts:
    9,148
    This is what I get--http://www.processlibrary.com/directory/files/x10nets/19046/
     
  3. tradetime

    tradetime Registered Member

    Joined:
    Oct 24, 2006
    Posts:
    1,000
    Location:
    UK
    Ah ok, thanks, I just got countless hijack this logs when I entered it as a search, that doesn't seem to be anything sinister, surprised the fact that avast doesn't like it hasn't been posted around the web. Thanks for the help.
     
  4. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    7,300
    Location:
    England
  5. HAN

    HAN Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    2,080
    Location:
    USA
    Do you have a web cam on the PC? Or do you monitor a web cam remotely?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.