Is Yahoo Having Problems Today?

Discussion in 'other software & services' started by AKAJohnDoe, Oct 17, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AKAJohnDoe

    AKAJohnDoe Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Posts:
    989
    Location:
    127.0.0.1
    I am unable to get Yahoo.com to load, and on the rare case it does, clicking on the Mail link goes nowhere. It is happening on one PC using three different browsers, and on another PC, too.

    It is the only website having problems.

    Anyone else seeing this?
     
  2. Mr2cents

    Mr2cents Registered Member

    Joined:
    Sep 18, 2004
    Posts:
    497
    No problems here AKA. Yahoo is loading good. Mail is working also. Might try it in a few minutes. I've noticed sometimes yahoo loads slowly for me..then in a few minutes it loads fast. Kinda like it gets a hiccup sometimes. Using firefox 3.0.1 and mepis linux 8.0
     
    Last edited: Oct 17, 2008
  3. JRViejo

    JRViejo Global Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    20,950
    Location:
    U.S.A.
    AKAJohnDoe, no problems here either; using FF3.0.3.
     
  4. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    i had a few problems with yahoo today. first time i tryed to send an email clicked send and it went to the homepage and didnt send. and also not being able to upload a file attachment to email.
     
  5. Cloudcroft

    Cloudcroft Registered Member

    Joined:
    Feb 29, 2004
    Posts:
    433
    Location:
    The Hill Country of Texas
    AKAJohnDoe, I've been having the same problems all day. Actually it started for me late last night. I've been able to get into my mail only once today, and it took forever.
     
  6. AKAJohnDoe

    AKAJohnDoe Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Posts:
    989
    Location:
    127.0.0.1
    I can ping yahoo.com and login.yahoo.com, but neither will connect via http.

    I called Yahoo and they saw an issue trying to connect via an iPhone. Since an iPhone is AT&T and I am on Verizon, this would seem to be either an Akamai problem or perhaps NSA.
     
  7. Cloudcroft

    Cloudcroft Registered Member

    Joined:
    Feb 29, 2004
    Posts:
    433
    Location:
    The Hill Country of Texas
    AKAJohnDoe, are you still having problems with Yahoo this morning. I got into my mail folder, but when I clicked on an a new email, It's been trying to load for ten minutes....so nothing. I still can't send new emails either. This is very frustrating.
     
  8. AKAJohnDoe

    AKAJohnDoe Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Posts:
    989
    Location:
    127.0.0.1
    Yes. It locks up and goes no further on login.yahoo.com

    This happens on my Vista PC, with or without security active, via IE7, Opera, and Firefox (in regular mode or safe mode), on my other PC running Ubuntu via Firefox (also in regular or safe mode), on my PPC via PocketIE or NetFront, on another PC in the house running XP via IE7.

    Are you on Verizon?
     
  9. AKAJohnDoe

    AKAJohnDoe Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Posts:
    989
    Location:
    127.0.0.1
    It is not just us. I found this.
     
  10. AKAJohnDoe

    AKAJohnDoe Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Posts:
    989
    Location:
    127.0.0.1
    And the estimated hold time at Yahoo is over 30 minutes, so hopefully they are acknowledging the problem finally.
     
  11. ambient_88

    ambient_88 Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Posts:
    854
    I'm not sure if Yahoo! officially launched their new website, but I am getting the new design of the home page. Maybe that's the reason why Yahoo! was down earlier.
     
  12. Cloudcroft

    Cloudcroft Registered Member

    Joined:
    Feb 29, 2004
    Posts:
    433
    Location:
    The Hill Country of Texas
    Thanks guys....hopefully Yahoo will get this fixed as soon as possible, but it has dragged on long enough. Yesterday when I tried to logon I got a screwed up looking page that may have been the new webpage, but it didn't render properly in Firefox. I tried again a few minutes later, and got something different.
     
  13. Mr2cents

    Mr2cents Registered Member

    Joined:
    Sep 18, 2004
    Posts:
    497
    Strange. Still no problems here loading yahoo. Page loads fast. Yahoo mail is working good. Changed browsers, was using firefox yesterday. Using opera 9.60 in mepis linux today.
     
  14. AKAJohnDoe

    AKAJohnDoe Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Posts:
    989
    Location:
    127.0.0.1
    I drove over to a Starbucks and am right now logged in through the AT&T network there and able to get to all aspects of Yahoo.

    I will try again upon my return home to see if the problem persists there or not on Verizon.
     
  15. Cloudcroft

    Cloudcroft Registered Member

    Joined:
    Feb 29, 2004
    Posts:
    433
    Location:
    The Hill Country of Texas
    AKAJohnDoe, I am also on Verizon.
     
  16. AKAJohnDoe

    AKAJohnDoe Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Posts:
    989
    Location:
    127.0.0.1
    I can sort of randomly get in back home on Verizon.

    It is clearly a Yahoo problem.
     
  17. AKAJohnDoe

    AKAJohnDoe Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Posts:
    989
    Location:
    127.0.0.1
    Still broken
     
  18. AKAJohnDoe

    AKAJohnDoe Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Posts:
    989
    Location:
    127.0.0.1
    Who would you recommend I transfer my domain to? GoDaddy? It is unacceptable to be unable to administer my Yahoo-registered domain for over two days (so far) without even an acknowledgement of a problem from Yahoo.
     
  19. ambient_88

    ambient_88 Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Posts:
    854
    I wouldn't trust Yahoo! with your web hosting--there are far better providers out there. I suggest you visit WebHosting Talk. You can pretty much find anything you want there that is related to hosting.
     
  20. AKAJohnDoe

    AKAJohnDoe Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Posts:
    989
    Location:
    127.0.0.1
    Thanks. I have already found a couple of possibilities and am researching them.
     
  21. Cloudcroft

    Cloudcroft Registered Member

    Joined:
    Feb 29, 2004
    Posts:
    433
    Location:
    The Hill Country of Texas
    I hope I don't regret saying this, but so far this morning, my Yahoo mail seems to be working properly again.
     
  22. EASTER

    EASTER Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Posts:
    5,633
    Location:
    U.S.A. (South)
    Timely topic

    I been experiencing periodic outages when trying to access my Yahoo Mail accounts.

    I wouldn't be surprised though. Yahoo is been the No.1 catalyst for opening their servers wide for global spam by the billions for years. So this service interruption is to be expected from time to time i assume.
     
  23. AKAJohnDoe

    AKAJohnDoe Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Posts:
    989
    Location:
    127.0.0.1
    Same here today ... so far ...
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.