Is this Bitdefender's Cloud AV?

Discussion in 'other anti-virus software' started by Legendkiller, Oct 17, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Legendkiller

    Legendkiller Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Posts:
    1,052
  2. ziaul

    ziaul Registered Member

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Posts:
    239
  3. carat

    carat Guest

    Bitdefender Cloud AV :thumb: :thumb:
     
  4. ziaul

    ziaul Registered Member

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Posts:
    239
  5. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,960
    Location:
    Boston, MA
    It says its romanian at the moment. They had said that english is soon to follow. Can't wait to try it out. Imagine bitdefender AV without the drag.
     
  6. clocks

    clocks Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Posts:
    2,559
    That would be nice, depending on the price. If it is not free, Panda has a nice product that is.
     
  7. sg09

    sg09 Registered Member

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Posts:
    2,713
    Location:
    Kolkata, India
    And if it would be free PCAV will get serious competition...;)
     
  8. Legendkiller

    Legendkiller Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Posts:
    1,052
    so it seems it is genuine............good to seeanother company trying its hand in this segment.......wonder what took them so long.....
     
  9. ichito

    ichito Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Posts:
    1,485
    Location:
    Poland - Cracow
    Translation by Google
    Looks very nice :)...interface is bit similar to PCA
    big-pics.png
     
  10. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
    this would be very very good for Bitdefender
     
  11. vojta

    vojta Registered Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Posts:
    830
    Speedy Gonzales?
     
  12. ViVek

    ViVek Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Posts:
    550
    Location:
    Moon
    :argh: :thumb: :ninja:
     
  13. clocks

    clocks Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Posts:
    2,559
    I tried installing it last night two different times, but had issues. It does a scan on install, and hung the first time. The second time it installed ok, but it appears they make you login/register, and I couldn't get passed that. The fact that I don't speak Romanian didn't help.

    I'll stick with Kingsoft PC Doctor as my low resource usage cloud program at the moment.
     
  14. RJK3

    RJK3 Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Posts:
    854
    Does it prompt on detections?
     
  15. clocks

    clocks Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Posts:
    2,559
    Bump. Anyone else be able to test this yet?
     
  16. Coccinelle

    Coccinelle Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Posts:
    211
    Location:
    France
  17. atomomega

    atomomega Registered Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Posts:
    1,285
    Might give it a try tonite. The fact there's no spanish nor english localization could make me struggle... o_O
     
  18. clocks

    clocks Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Posts:
    2,559
  19. atomomega

    atomomega Registered Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Posts:
    1,285
    Kinda pricey, even being a "lifetime" license... :( NO GO for me.
     
  20. clocks

    clocks Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Posts:
    2,559
    That's kind of how I feel. And it sounds like there may be limited re-installs. With a life-time license, I want to be able to install/reinstall at will without having issues. A cloud program should have an easy time policing that, since it is pretty much always connecting to the companies servers.
     
  21. atomomega

    atomomega Registered Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Posts:
    1,285
    That's the main downside... I would personally consider getting it if I had the chance to reinstall it as many times as I need.
     
  22. clocks

    clocks Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Posts:
    2,559

    Exactly. I don't mind paying $35 or so for a lifetime license. (im not sure of the exact Euro exchange rate). But I want to be able to use install and reinstall as needed, without fear my license is going to be blacklisted because they think I am installing on mutiple machines.

    That was an issue I also had with Vipres lifetime license. It was the lifetime of a PC. That is no good for me. I install and remove software on my household PCs way to often.
     
  23. atomomega

    atomomega Registered Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Posts:
    1,285
    Same here my friend, that's why I've had to stick to annual renewal licenses.
     
  24. Coccinelle

    Coccinelle Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Posts:
    211
    Location:
    France
    Nobody want to by licence for one time.30 euro.:D
     
  25. Cloud

    Cloud Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Posts:
    1,030
    Location:
    United States
    If they were to make an english version and label it $0, maybe I'll give it a try. :shifty:
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.