Is it normal for x64 bit SS to show *32 in taskmanager?

Discussion in 'ESET Smart Security' started by DBM901, May 19, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DBM901

    DBM901 Registered Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Posts:
    28
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
  3. Temp Member

    Temp Member Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Posts:
    263
    Location:
    Glasgow
    In 2012 there is little to no point in parts of it running in 32bit and parts that are needed in 64bit (reading above KB).

    32bit Apps run in a software emulation mode called Wow64 in a 64bit OS which can be slower in some cases than a native 32bit App in a 32bit OS.

    I see it as lazy coding the 64bit builds of ESET's software still partially runs 32bit in this day and age.
     
  4. DBM901

    DBM901 Registered Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Posts:
    28
    thanks for the info, i thought i some how managed to install it wrong :argh:
     
Thread Status:
Not open for further replies.