Is it normal for x64 bit SS to show *32 in taskmanager?

Discussion in 'ESET Smart Security' started by DBM901, May 19, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DBM901

    DBM901 Registered Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Posts:
    28
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
  3. Temp Member

    Temp Member Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Posts:
    263
    Location:
    Glasgow
    In 2012 there is little to no point in parts of it running in 32bit and parts that are needed in 64bit (reading above KB).

    32bit Apps run in a software emulation mode called Wow64 in a 64bit OS which can be slower in some cases than a native 32bit App in a 32bit OS.

    I see it as lazy coding the 64bit builds of ESET's software still partially runs 32bit in this day and age.
     
  4. DBM901

    DBM901 Registered Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Posts:
    28
    thanks for the info, i thought i some how managed to install it wrong :argh:
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.