Is Avira's forum down?

Discussion in 'other anti-virus software' started by The Hammer, Jan 9, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,619
    Location:
    Toronto Canada
    This is what I'm getting.

    Code:
    Fatal error: PHP warning in file /local/sites/com/avira/forum/htdocs/wcf/lib/system/language/Language.class.php (100): Invalid argument supplied for foreach()
    
    
    
    Information:
    
    error message: PHP warning in file /local/sites/com/avira/forum/htdocs/wcf/lib/system/language/Language.class.php (100): Invalid argument supplied for foreach()
    error code: 0
    file: /local/sites/com/avira/forum/htdocs/wcf/lib/system/WCF.class.php (281)
    php version: 5.2.12-pl0-gentoo
    wcf version: 1.1.8 (Tempest)
    date: Tue, 10 Jan 2012 03:23:46 +0000
    request: /wbb/index.php
    referer: 
    
    
    Stacktrace:
    #0 /local/sites/com/avira/forum/htdocs/wcf/lib/system/language/Language.class.php(100): WCF::handleError(2, 'Invalid argumen...', '/local/sites/co...', 100, Array)
    #1 /local/sites/com/avira/forum/htdocs/wcf/lib/system/language/Language.class.php(73): Language->findPreferredLanguage()
    #2 /local/sites/com/avira/forum/htdocs/wcf/lib/system/WCF.class.php(361): Language->__construct('3')
    #3 /local/sites/com/avira/forum/htdocs/wcf/lib/system/WCF.class.php(99): WCF->initLanguage()
    #4 /local/sites/com/avira/forum/htdocs/wbb/global.php(18): WCF->__construct()
    #5 /local/sites/com/avira/forum/htdocs/wbb/index.php(7): require_once('/local/sites/co...')
    #6 {main}
    
     
  2. Kerodo

    Kerodo Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Posts:
    7,786
    Yeah, I get the same thing.... It'll probably be up and fixed soon....
     
  3. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,619
    Location:
    Toronto Canada
    Thanks. It's good to know it's not just me.
     
  4. Osaban

    Osaban Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Posts:
    4,222
    I get the same 'fatal error' page.
     
  5. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    7,309
    Location:
    England
    Working okay here now.
     
  6. Tarantula

    Tarantula Registered Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Posts:
    359
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.