Is Avira playing nice with outpost2009 ?

Discussion in 'other anti-virus software' started by Metting, Aug 7, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Metting

    Metting Registered Member

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Posts:
    100
    Hi

    I am looking for NOD replace and I have OP2009 installed.

    Has any one tried Avira premium with Outpost 2009 ?

    Are there any issues in this setup? if yes do you know a good AV which play nice with OP2009 ?

    Thanks
     
  2. s4u

    s4u Registered Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Posts:
    441
    yes, they work pretty well together
     
  3. ankupan

    ankupan Registered Member

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Posts:
    436
    Hi,

    I am not sure about NOD with Outpost.

    But I tried Avira with Outpot and it worked excellent. :)

     
  4. Ro4dRuNn3r

    Ro4dRuNn3r Guest

    Hi,
    what was the problem between NOD and OP? :doubt:
     
  5. Fajo

    Fajo Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Posts:
    1,812
    He never said there was a problem with the 2. he said he is replacing Nod.
     
  6. the mul

    the mul Registered Member

    Joined:
    Jul 31, 2003
    Posts:
    1,703
    Location:
    scotland


    I am using the very latest version of outpost pro firewall with Kav 2009 version 454 and they both work well together on my system no problems so far, I was using Nod 32 version 2.7 previous to Kav 2009 and they both worked great together no issues either with outpost.
    I have tried avira with outpost and things seemed ok, but kept getting BSOD with avira so gave up on that programme after 1 weeks trial, just would not work correctly on my system.
    I have been beta testing outpost for a little while now and most AV programmes seem to work nicely with outpost 2009 version 6.5.

    THE MUL
     
  7. Ro4dRuNn3r

    Ro4dRuNn3r Guest

    I know.... but maybe he had.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.