invalid username/password

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by Oleg, Oct 23, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Oleg

    Oleg Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2005
    Posts:
    404
    Location:
    USA
    I just got a new computer so i have loaded NOD32 to the new computer everything was going great till now 3 days later i get "invalid username/password" error.Can someone check for me what is going on?
     
  2. kshipp

    kshipp Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Posts:
    7
    I have the same frustrations. No phone number and terrible support from eset.
     
  3. Oleg

    Oleg Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2005
    Posts:
    404
    Location:
    USA
    My problem was sloved i have missed entred username and password.
     
  4. kshipp

    kshipp Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Posts:
    7
    They need a form that allows you to "send a password" or "forgot password".... 9 BILLION other websites allow this to their customers, eset MUST do that soon or they will lose a lot of customers.
     
  5. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,721
    Location:
    Texas
  6. Oleg

    Oleg Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2005
    Posts:
    404
    Location:
    USA
  7. kshipp

    kshipp Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Posts:
    7
    Thanks - that link needs to be on the page - so the public can find it.
     
  8. PaulB2005

    PaulB2005 Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2005
    Posts:
    525
    It already is. Click Support then Lost License from any Eset Home Page........
     
    Last edited: Oct 24, 2008
Thread Status:
Not open for further replies.