Invalid Username and / or Password

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by nilupa, Apr 26, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nilupa

    nilupa Registered Member

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Posts:
    19
    i cannot update signature database it gives me error "Invalid Username and / or Password" but my username password purchase from local vendor for 1 year, now it is not working.

    please help me. two screen shots attach here with for you help.

    the first window show it trying update but after 40% of downloading em004_32_l1.nup file then the second window will show.


    nilupa.
     

    Attached Files:

    • 1.jpg
      1.jpg
      File size:
      47 KB
      Views:
      3
    • 2.jpg
      2.jpg
      File size:
      60.3 KB
      Views:
      3
  2. STRYDER

    STRYDER Registered Member

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Posts:
    99
    Are you sure your license isn't expired?
     
  3. nilupa

    nilupa Registered Member

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Posts:
    19
    yes, we purchased 1 year license in march 2010.
     
  4. BFG

    BFG Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Posts:
    482
    Location:
    San Diego
    Hello nilupa,

    The error message is very specific. This article may help.

    BFG
     
  5. nilupa

    nilupa Registered Member

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Posts:
    19
    i tired this link but the vendor did not provide me a serial no they only provide username/password and license file,therefore i cannot activate this.

    any other solutions.....
     
  6. BFG

    BFG Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Posts:
    482
    Location:
    San Diego
    Hi nilupa,

    As you have your user name and password the license is already activated. The rest of the information in that article is what may be pertinent.

    BFG
     
  7. nilupa

    nilupa Registered Member

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Posts:
    19
    then why is not working ?
     
  8. DooGie

    DooGie Registered Member

    Joined:
    Jul 1, 2006
    Posts:
    112
    If you are copying then pasting your Username and Password it could be something simple like inadvertently having a space before or after the words.
    It's easy to do, done it myself several times :)
     
    Last edited: Apr 27, 2010
  9. mlanders

    mlanders Registered Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Posts:
    2
    I am having the same problem with several computers in the office. No change has been made. I know the username and password are valid.

    Eset, what's going on?
     
Thread Status:
Not open for further replies.