Introducing, The New Prevx Edge.

Discussion in 'Prevx Releases' started by trjam, Nov 13, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Re: Prevx Update completely hosed my system

    Hello,
    I'm very sorry you experienced these problems :( Could you please let me know what firewall and OS you're using so we can prevent these issues from occurring in the future?
     
  2. sded

    sded Registered Member

    Joined:
    Jun 4, 2004
    Posts:
    512
    Location:
    San Diego CA
    I am running Online Armor full, beta 36, under VIsta Ultimate with SP1. Might have been OK if I had not selected to run a scan at boot, but o_O
     
  3. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    I'm thinking there may be an incompatibility during the upgrade process with Online Armor because of the warning that it gave. If for some reason the upgrade process was corrupted, its possible that the driver wasn't fully installed or became partially uninstalled.

    Either way, we are now implementing a change which will prevent this from happening in the future. Sorry again for the inconvenience that this has caused :(
     
  4. sded

    sded Registered Member

    Joined:
    Jun 4, 2004
    Posts:
    512
    Location:
    San Diego CA
    Seems a lot like a corrupted install, but normal OA request to OK the install was up for several minutes and blocked because I was out of the room. Problem was it being unrecoverable by going to Safe mode.
     
  5. sded

    sded Registered Member

    Joined:
    Jun 4, 2004
    Posts:
    512
    Location:
    San Diego CA
    Well the restored image (Acronis 10) won't boot into Windows either. Off to the repair shop. :(
     
  6. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Hmmm :doubt: That sounds like it might be harddisk corruption in that case... could your hardware have gone bad recently? It might be worth taking out the harddrive and making it a slave partition on another computer so you can diagnose it "remotely".
     
  7. Baldrick

    Baldrick Registered Member

    Joined:
    May 11, 2002
    Posts:
    2,603
    Location:
    South Wales, UK
    v3.0.1.35 has just 'schmoooozed' it way (as usual) onto my rig! Smooth install, smooth and rapid post installation scan. No issues to report yet! Not sure I will even try to break this one based on my total lack of success with .32! :oops: :D

    Nice one Joe and all at Prevx.
     
  8. ambient_88

    ambient_88 Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Posts:
    854
    Do you know where I can get the latest version?
     
  9. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    The new version will be released to the public on Monday/Tuesday :)
     
  10. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    is there any new thing added to the real time shield ?thanks
     
  11. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Not yet :) Just a minor update release.
     
  12. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    ah,i see
     
  13. dorgane

    dorgane Guest

    there is not a changelog? (i like see xD )
    but today there are 3.0.1.32, 3.0.1.34, 3.0.1.35

    what are they the new change for futur version? soon new language ? when automatic update ?

    thank you :D
     
  14. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    We will be releasing this version out by next week, but it is still just minor changes over the current version (we're getting ready for the large changes ;))

    The changelog between these versions is just small bug fixes - by Monday we'll have the right click scanning working completely, but that's about all for now :)
     
  15. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,068
    Location:
    Ontario, Canada
    Joe please let us know what the Right Click Scans will do!

    TIA,

    TH
     
  16. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    No actual functional changes besides it now working properly :) Right clicking on My Computer will run a standard scan, right clicking on a folder/file will scan that folder/file :)
     
  17. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,068
    Location:
    Ontario, Canada
    Right click a Drive does what?
     
    Last edited: Mar 20, 2009
  18. crofttk

    crofttk Registered Member

    Joined:
    May 15, 2004
    Posts:
    1,979
    Location:
    Eastern PA, USA
    "Scan with Prevx Edge" is on the menu when I right click a drive.
     
  19. ambient_88

    ambient_88 Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Posts:
    854
    Is there any way I can get it before then? I'd really like to try it now.

    Thanks!
     
  20. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,068
    Location:
    Ontario, Canada
    You will have to wait like the rest of us!

    TH
     
  21. ambient_88

    ambient_88 Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Posts:
    854
    How come some of the users here are using the latest version? Are they beta testers?
     
  22. crofttk

    crofttk Registered Member

    Joined:
    May 15, 2004
    Posts:
    1,979
    Location:
    Eastern PA, USA
    If I was an example you had in mind, I wasn't clear enough. When I right click on My Computer to Scan with Prevx Edge, it doesn't work for me either. However, scanning DOES work in v3.0.1.17 for me from right click on a drive. HOWEVER, if you're referring to 3.0.1.35 like Baldrick got, well (I assume he's a paid user, unlike myself) I reckon they're phasing distribution on the update which is not all that unusual, especially considered they are only about 30 staff and they aren't as "ignert" as Symantec sometimes acts, just screwing up everyone at once.
     
  23. Baldrick

    Baldrick Registered Member

    Joined:
    May 11, 2002
    Posts:
    2,603
    Location:
    South Wales, UK
    Hi crofttk

    Yup, I am a paid user but a while before that (and I don't remember when exactly) I took up Joe's offer to run the Edge beta at that time. Since then I have received regular updates to what I believe is either the latest release version but also any new betas that come along. How Prevx have got me tagged so that I get the betas I do not know...but it is great as I am a selective but avid beta tester (rig set up to do it, etc.). :D

    @ambient

    If you are interested in using the beta I would PM Joe (sorry...PrevxHelp) requesting a link to the appropriate download link, and see what he says. :D
     
  24. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    We aren't "advertising" the new beta version because it really isn't much different from the existing version so there isn't much to test. The "right click scanner" is the main issue which will be fixed, but that will be fixed in the next beta build, which will probably end up going out to all users as an official release on Monday :)

    (and yes, right clicking on a drive will scan the drive ;))

    The next round of new versions is still a few weeks away - we are still developing the new features and after that, we have a lot of internal quality assurance which includes testing on 26 different operating systems against 30+ popular AVs.
     
  25. PatG

    PatG Registered Member

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Posts:
    579
    Location:
    South Alabama
    Yep, me too. Paid user and AFTER installing a beta on top of current program its been "auto updating" every version. Right click works everywhere on 1.35 version. Did NOT install beta on laptop, still running .17 on it but when the new final comes out, it will auto update. Prevx is an EXCELLENT program! ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.