install problem 3.0.621 french

Discussion in 'ESET Smart Security' started by kissman, Feb 1, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kissman

    kissman Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Posts:
    4
    Location:
    marseille
    hi!
    first sorry for my english,

    I try to install essbe nt32\fr (eset smart security biseness edition french 3.0.621)but is a message until the installation that it says:

    -the file cabinet 'core.cab is corrupt or dammage!!

    -when i try to ignore :error code 2350 display!

    please help me to result this trooble.

    thanks all.
     
  2. kissman

    kissman Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Posts:
    4
    Location:
    marseille
    hi!

    i have use this option for more info:

    -For x32 system
    ess_nt32_enu.msi /lvx* installESS.log

    and i have this text
     
  3. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Are you sure you have French version 3.0.621? The thing is the first French version released yesterday was 3.0.630 which has also some installation problems solved (I reckon it was only related to a particular version of Checkpoint).
     
  4. kissman

    kissman Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Posts:
    4
    Location:
    marseille
    yes i'm sure because i have download this package from www.eset.fr.and it is a comercial version (essbe_nt32_FRA.msi) biseness edition french.

    Only this version is available on this state.

    please help me!!!!
     
  5. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    I see, it's just that they put the English version 3.0.621 and French 3.0.630 next to each other. As for your problem, have you tried downloading the installer again and reinstalling ESS? The installer says that one of the embedded archives is corrupt. If you have a chance to try it on another computer, could you try installing it there? If it works, transfer the installer on a removable media or copy it over network on your computer and run installation.
     
  6. dbrisendine

    dbrisendine Registered Member

    Joined:
    Jul 15, 2006
    Posts:
    51
    Location:
    BC, Canada
    Reading throught the posted log file it looks as if there is a mix of versions in the install build (3.0.621 and 3.0.630). Just my $.02 .
     
  7. kissman

    kissman Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Posts:
    4
    Location:
    marseille
    hi!

    is right and normally because i have desinstall the 621 to make 630 version !!
     
Thread Status:
Not open for further replies.