install erro

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by lynchknot, Jun 15, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lynchknot

    lynchknot Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    904
    Location:
    SW WA
    I'm installing NOD32 trial on this machine. I see this error. Does anyone know what it is? There doesn't appear to be any virus on this machine but perhaps I should do an online.

    http://img73.echo.cx/img73/1941/nod1vo.png
     
  2. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
  3. lynchknot

    lynchknot Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    904
    Location:
    SW WA
    Sent, thank you. I installed on another machine yesterday with no problems and two weeks before another without issue. Only this machine.
     
  4. Stephanos G.

    Stephanos G. Registered Member

    Joined:
    Mar 29, 2005
    Posts:
    720
    Location:
    Cyprus
    Please check this
     
  5. lynchknot

    lynchknot Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    904
    Location:
    SW WA
    I emptied temp folders, made sure user desktop folder was empty, etc - does not work. Now I can't even delete the files created in program files. What a hassle. Thanks anyway guys.
     
  6. lynchknot

    lynchknot Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    904
    Location:
    SW WA
    sheesh. Sorry to sound so impatient but I don't want to spend all day debugging an install. Maybe it's not meant to be. I'm about to install something that will.

    I have no idea what this means:

    I'm having enough trouble with windows update in one machine. 3 others updated fine.
     
  7. Stan999

    Stan999 Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2002
    Posts:
    566
    Location:
    Fort Worth, TX USA
    Is this other post of your the same machine?

    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?p=485570#post485570
     
  8. lynchknot

    lynchknot Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    904
    Location:
    SW WA
    Yeah, i'm having problems with 2 machines now. However, a major problem with one machine and windows update.
    What does that have to do with this thread? That is Kaspersky/Oupost compatibility issue and has no business in a NOD32 thread. Sorry, I don't understand your post. Perhaps if you explain. You quote me then post a link that has no connection and does not make sense.
     
    Last edited: Jun 15, 2005
  9. Stan999

    Stan999 Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2002
    Posts:
    566
    Location:
    Fort Worth, TX USA
    I was just wondering if it is the same machine you are having problems with trying to install either KAV or NOD? It might seem that if you cannot install either KAV or NOD on that machine then it is some other problem with that machine then the AV.
     
  10. lynchknot

    lynchknot Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    904
    Location:
    SW WA
    I realize it's not the software's fault but rather something conflicting with the install process. Debugging is a pain, and sometimes requires a day or so. I have other things I want to do and/or catch up on..... i'm just frustrated. I have several laptops (old) here that I need to fix. If I fix two, one will be given to me.

    I tried different ways. I don't understand...
     
    Last edited: Jun 15, 2005
  11. Firecat

    Firecat Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    7,927
    Location:
    The land of no identity :D
    Try this:

    Click Start, then 'Run', then in the box type this:

    C:\Program Files\Eset\Install\Setup.exe/test
     
  12. LedZep

    LedZep Registered Member

    Joined:
    Mar 15, 2005
    Posts:
    17
    Location:
    Dublin, Ireland
    when typing it from a command prompt be sure to use quotes:

    'C:\>Program Files\ESET\Install\setup.exe /test'

    Else the command line parser will think the command ends at c:\program and sees the rest as parameters.

    Good ol' dos magic :cool:
     
  13. lynchknot

    lynchknot Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    904
    Location:
    SW WA
    Thanks for your help guys but I have decided not to install NOD32 on thismachine as I have seen others with the same problem and no solution as of yet. Running that parameter has solved nothing and I'm sure it will be the same result (test).
     
  14. Anubis Prime

    Anubis Prime Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2004
    Posts:
    30
    Are you running any Symantec products resident on your computer?
     
  15. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    What solution did Eset offer when you emailed them? They have some diagnostic tools available.

    Cheers :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.