Illegal operation when opening

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by thymekiller, Feb 28, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. thymekiller

    thymekiller Registered Member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Posts:
    12
    Location:
    Aransas Pass, Tx
    I tried opening Spywareblaster today to check for updates, and I recieved an illegal operation message. Here is the message:

    SPYWAREBLASTER caused an invalid page fault in
    module <unknown> at 0000:00550294.
    Registers:
    EAX=00000000 CS=015f EIP=00550294 EFLGS=00010246
    EBX=00000000 SS=0167 ESP=0076f3d4 EBP=0076f974
    ECX=00000000 DS=0167 ESI=00541bb4 FS=4097
    EDX=6600bb50 ES=0167 EDI=011b2cb4 GS=0000
    Bytes at CS:EIP:
    39 00 2f 00 39 00 2f 00 30 00 33 00 00 00 50 59
    Stack dump:
    00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000


    This has just begun to happen, and after repeatedly trying to open the program, I uninstalled it, and then reinstalled it from a new download. I still get this message. I thought maybe a bit of spyware was causing it, soI ran Spy-bot, and Ad-Aware, and both scans came up clean. no viruses present, either. I hope you can help-this product really helps keep my husband's computer clean.
     
  2. thymekiller

    thymekiller Registered Member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Posts:
    12
    Location:
    Aransas Pass, Tx
    BTW, I'm running Win 98, on a Compaq Presario, 433mhz Celeron, 192 mb ram.
     
Thread Status:
Not open for further replies.