ie js problem line 506

Discussion in 'other software & services' started by DoubtingThomass, Dec 9, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DoubtingThomass

    DoubtingThomass Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2004
    Posts:
    7
    Location:
    waynorthincali
    Hi, this is a test, but not only a test. I just installed Spybot s&d, AND SpywareBlaster. i am running winxpsp2 on a 2.8ghz sys w/768 ram.(just the backdrop) i get an error message when i go to my isp to ck my dsl speed...it reads....Assertion Failed! Program:c:\program files\internet explorer\ieexplorer.exe File: ../../../src/share/native/sun/awt/.../fontObject.cpp Line:506 Expression:errno ==0&&count==(size_t)size I am hoping there is a visual c++ fan out there who knows whats up...please respond if so...thanks from the new kid on the block
     
  2. DoubtingThomass

    DoubtingThomass Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2004
    Posts:
    7
    Location:
    waynorthincali
    Hi, this is a test, but not only a test. I just installed Spybot s&d, AND SpywareBlaster. i am running winxpsp2 on a 2.8ghz sys w/768 ram.(just the backdrop) i get an error message when i go to my isp to ck my dsl speed...it reads....Assertion Failed! Program:c:\program files\internet explorer\ieexplorer.exe File: ../../../src/share/native/sun/awt/.../fontObject.cpp Line:506 Expression:errno ==0&&count==(size_t)size I am hoping there is a visual c++ fan out there who knows whats up...please respond if so...thanks from the new kid on the block Sometimes the best help is none at all
     
  3. bigbuck

    bigbuck Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Posts:
    4,877
    Location:
    Qld, Aus
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.