IE error, and I am using Mozilla

Discussion in 'other software & services' started by SonyaM32, Mar 27, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SonyaM32

    SonyaM32 Registered Member

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Posts:
    718
    Why would this message pop up if I am using Mozilla?
    "this program has performed an illegal operation and will be shut down, and error has occured in IE and it will now close!!" <<<----IE ??
    Any thoughts on why. Or how I can stop it?
    Thanks :)
     
  2. Infinity

    Infinity Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    2,651
    Hi Sonja,

    this is rather strange afaik...which browser have you set up as default?
     
  3. SonyaM32

    SonyaM32 Registered Member

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Posts:
    718
    I am not excactly sure, I think it is set on IE. I will check. Would that cause the error message to pop up even if I am using Mozilla?
     
  4. victor777

    victor777 Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2005
    Posts:
    2
    That's weird getting that message from IE. I was getting the same popup message from Mozilla, but I was using Mozilla. To fix my problem, I uninstalled most of the Firefox Extensions that weren't important to me. Seen then, I haven't received any more error messages from Mozilla. Also, Firefox has a new 1.0.2 update that may fix your problem.
     
  5. TrBot

    TrBot Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Posts:
    139
    IE will always continue to be there, even if you remove it from Add/Remove in control panel. I use FF 1.0.2, but if I open my email through MSN messenger it will open in IE.

    Sneaky MS
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.