IE error, and I am using Mozilla

Discussion in 'other software & services' started by SonyaM32, Mar 27, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SonyaM32

    SonyaM32 Registered Member

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Posts:
    718
    Why would this message pop up if I am using Mozilla?
    "this program has performed an illegal operation and will be shut down, and error has occured in IE and it will now close!!" <<<----IE ??
    Any thoughts on why. Or how I can stop it?
    Thanks :)
     
  2. Infinity

    Infinity Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    2,651
    Hi Sonja,

    this is rather strange afaik...which browser have you set up as default?
     
  3. SonyaM32

    SonyaM32 Registered Member

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Posts:
    718
    I am not excactly sure, I think it is set on IE. I will check. Would that cause the error message to pop up even if I am using Mozilla?
     
  4. victor777

    victor777 Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2005
    Posts:
    2
    That's weird getting that message from IE. I was getting the same popup message from Mozilla, but I was using Mozilla. To fix my problem, I uninstalled most of the Firefox Extensions that weren't important to me. Seen then, I haven't received any more error messages from Mozilla. Also, Firefox has a new 1.0.2 update that may fix your problem.
     
  5. TrBot

    TrBot Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Posts:
    139
    IE will always continue to be there, even if you remove it from Add/Remove in control panel. I use FF 1.0.2, but if I open my email through MSN messenger it will open in IE.

    Sneaky MS
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.