IE closes when attaching file in Y!Mail

Discussion in 'other software & services' started by WSFuser, Jun 4, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    if I use IE to attach any file in Yahoo Mail, it will close. SBC Yahoo Browser (using teh IE engine) will close too.

    attaching files in firefox works but i dont to teach my dad a new browser just because of this problem.

    removing samurai HIPS and harden-it made no difference.

    both my windows account and my dads are affected. what could be causing this??

    edit: using IEtab, loading an attachment closes firefox. yikes!
     
    Last edited: Jun 4, 2006
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    64,307
    Location:
    Texas
  3. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    doesnt help. IE closes after I click the "Attach Files" button (i first browse for the file of course).

    i have 1536/384 dsl, so speed couldnt be a problem.

    it only happens with IE, but i like i said, i dont want to teach my dad firefox for this.

    its not filesize, i tried it with shortcuts and blank documents.

    the files werent in use when i uploaded.

    and lastly, disabling nod32 does not fix it either.
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    64,307
    Location:
    Texas
    Works fine for me. o_O A conflict somewhere for sure. :(
     
  5. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    well my xp cd/install is nlited, so i will post in their forum. i was rele hoping it wasnt a nlite problem tho.
     
  6. Rasheed187

    Rasheed187 Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Posts:
    10,507
    Location:
    The Netherlands
    I also have a problem with Yahoo Mail in all IE based browsers. The problem is that I can´t attach files, I get "invalid filetype specified", very strange, but perhaps it´s because of my hardened system settings.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.