Ichecker: I cannot get access to some sites!

Discussion in 'other anti-virus software' started by Rani, May 23, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rani

    Rani Registered Member

    Joined:
    May 23, 2006
    Posts:
    9
    Hello,
    The first time I participate presenting a problem..excuse circumstances that lead me to that!
    ~~~~~
    I would appreciate ur assistance in the following, guys!

    Few days ago I installed Kaspersky6 (300)
    Though I used to use this kasper without any troubles (kaspersky 5 personal pro)
    However, with th 6 ed. I cannot get access to some sites>>
    I cannot see but a white page though it is footed :(DONE) !!!

    I tried many things to solve that:
    1-disabling the the ichecker and iswift features in the program.
    2- I put the site that wouldn’t open in the TRUSTED URL list.
    3- downloaded (Klstreamremover.zip) from:

    ftp://ftp.kaspersky.com/utils/klstreamremove r/klstreamremover.zip

    as it shows it asone of the solutions to erase th e saved info about the scan objects according to the ichecker and iswift technologies!

    http://www.kaspersky.com/faq?qid=170884737&qtype=3594740
    MAY BE I DIDN’T KNOW WHERE TO UNZIP THE FILE.. I TRIED TO LET IT WORK IN THE c AND d PARTITIONS IN DIF. FOLDERS BUT NO WAY WITH THAT ICHECKER…………I NEED UR HELP IN THis point.
    -----------------
    Here is the way demonstrated in their site:

    To clear the stream files on the NTFS partitions, do the following:
    • Download the utility Klstreamremover.zip
    • Unzip the archive in the root catalogue of the section where you are planning to clear the streams
    • Run Kl stream remover.exe with the parameter –r
    • Wait utility work to finish

    Note: if there are several NTFS partitions on your computer, repeat previously described actions for each partition.
    -----------
    4-Ive read about the same prob. In the forum:

    http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=14312
    that's to disable the ANTI-BANNER feature.. I fetched the sections of the prog. For that antibanner but didn’t find it?


    WHAT TO DO NOW?
    I need to open some sites desperately!
    It's a case of time.
    Plz help me on that!


    Still have a hope in no. 3 & 4!!

    thanx

    P. S. main pages of some sites open easily (e.g msn) but when I come to the page of signing in, it wouldn’t!
    Some others do not open even the main pages.
     
  2. Antarctica

    Antarctica Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2003
    Posts:
    1,617
    Location:
    Canada
    Hi Rani,
    You should ask the question on the Kaspersi Forum, you will probably get a solution to your problem much faster.:)

    http://forum.kaspersky.com/
     
  3. RejZoR

    RejZoR Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,426
    KAV6 is not using NTFS streams anymore.
     
  4. Rani

    Rani Registered Member

    Joined:
    May 23, 2006
    Posts:
    9
    thanx Antarctica but they've discussed that question..I thought they might delay or ignore my topic! I care about time!
    and here I found this site seems helpful in such things that's why! thank u agin.
    however, I'll post it to them..since time is passing anyway!

    RejZoR,
    (KAV6 is not using NTFS streams anymore)
    that sounds good for me but how it comes? Im using 6th. ed.? any new upgrades may be?
    can u clarify plz?

    I appreciate any kind of help >....plz think with me how could i overcome that?
     
  5. RejZoR

    RejZoR Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,426
    KAV5 was using them, but KAV6 is not anymore.
     
  6. Rani

    Rani Registered Member

    Joined:
    May 23, 2006
    Posts:
    9
    ha ..though I dont have full understaning of such type of knowledge..I agree with u as far as I know that ichecker is for FAT32 sections not NTFS partitions..and I might consider that istream is not my problem!
    is that right?
     
  7. Baldrick

    Baldrick Registered Member

    Joined:
    May 11, 2002
    Posts:
    2,301
    Location:
    South Wales, UK
    Rani

    If you are using KIS 6 then right click on the system tray icon and select 'Settings'. In the 'Settings' panel left click on 'Antispy' in the tree structure on the extreme upright of the panel. This should open the 'Antispy' panel and you should then see a check box for 'Anti Banner'. If you are using KAV 6......then I do not know and you should post a question on the Kaspersky Forum. One of the gurus there should sort you out pretty quickly.

    Regards



    Baldrick
     
  8. Rani

    Rani Registered Member

    Joined:
    May 23, 2006
    Posts:
    9
  9. .....

    ..... Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Posts:
    312
    Is it anti-virus or internet security? (have a look in the title bar).

    Does disabling "web anti-virus" make a difference to the loading of these webpages?
     
  10. Rani

    Rani Registered Member

    Joined:
    May 23, 2006
    Posts:
    9
    it is anti-virus 6.0.0.300..
     
  11. .....

    ..... Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Posts:
    312
    Anti-Banner is a KIS specific module.

    Try disabling web anti-virus and posting back with results...
     
  12. Rani

    Rani Registered Member

    Joined:
    May 23, 2006
    Posts:
    9
  13. Rani

    Rani Registered Member

    Joined:
    May 23, 2006
    Posts:
    9
    hxxp://www.keepmyfile.com/image/bef0e1767283

    see thats the settings page!
    any solution?

    think of it please ! u know it's now it is now after mid night and now Im extremly tired from early morning typing sending and receiving & no replies from other sites!
    2morrow morning will be back >> dont forget my trouble pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaase!
    goodnight!http://www.postsmile.com/img/emotions/203.gif
     

    Attached Files:

    • kas.gif
      kas.gif
      File size:
      79.3 KB
      Views:
      213
    Last edited by a moderator: May 23, 2006
  14. SDS909

    SDS909 Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2005
    Posts:
    333
    If KAV isnt using ADS anymore, why are their checkboxes for them?

    As for the non-loading pages, I had the same issue and was forced to uninstall KAV6.
     
  15. .....

    ..... Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Posts:
    312
    There are no options to enable/ disable iStreams as its not used in this product line. iSwift is a new technology not using streams.

    What website is this? Could be that the website is offline/ experiancing problems at the time.
     
  16. Rani

    Rani Registered Member

    Joined:
    May 23, 2006
    Posts:
    9
    Hi SDS909 , but uninstalling the prog. makes no difference with it! no change!


    Hi .....

    ya that's why their file changed nothing

    waiting...
     
  17. .....

    ..... Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Posts:
    312
    Like i said.... what was the website. Its possible its offline/ experiancing issues. What other security stuff do you have installed?
     
  18. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,047
    Hi SDS

    You might have some issues with Mail and Web AV's, but where in KAV 6.0 did you find checkboxes. I've been installing and uninstall this version(beta's) for several months, and I've never seen any ADS checkboxes.


    Hi Rani

    For the life of me I can't see why Ichecker would affect any website stuff, mail and web av might, as it totally blocks internet access on one of my machines, but just uninstalling those modules, it clears the problem. If you got a good uninstall, then your problem is else where. If you didn't then
    go to ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.ru/ and download KisKav6Remove.zip and follow the instructions contained therein. You will need to do this in safemode.

    Pete
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.