i got it bad HELP....

Discussion in 'malware problems & news' started by dirty_mic, Jul 15, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dirty_mic

    dirty_mic Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    16
    got a bad virus help
    McAfee tels me at log in that i have a virus and to run virus scan. And it tells me about 15 times. well runing virus scan does not show any.
    I had to reinstall security center due to McAfee files missing o_O internet explorer is all garbed up as well and microsofts reinstall steps did not seem to work as it must be a troj.


    long story short I need help :oops:
    what can i do can i format.......
     
  2. dirty_mic

    dirty_mic Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    16
    ok i know iv had a problem with a "downloder" and i cant get most of the online scans to work due to the state of internet explorer
     
  3. snapdragin

    snapdragin Administrator

    Joined:
    Feb 16, 2002
    Posts:
    8,415
    Location:
    Southern Ont., Canada
  4. Arin

    Arin Registered Member

    Joined:
    May 1, 2004
    Posts:
    997
    Location:
    India
    please mention the name of that virus McAfee is reporting and the path if possible. have you tried reinstalling your OS or perhaps repairing the IE install? go to this page http://www.msspl.co.in/antivirus/free_utilities.asp and download "Free eScan Antivirus Toolkit Utility". run it and tell us what happened. try reseting your IE to default settings.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.