http scanning

Discussion in 'other anti-virus software' started by computer geek, Jan 4, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. computer geek

    computer geek Registered Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Posts:
    776
    which av's have http scannings?
     
  2. yeuxbleus

    yeuxbleus Registered Member

    Joined:
    Jul 13, 2004
    Posts:
    90
    The ones that I know of that have it:

    Avast (free and pro)
    Kaspersky(KAV and KIS)
    Avira Premium Security Suite
    NOD32
     
  3. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    F-Secure and F-prot have it iirc.

    AVG will have it in the next version (v8).
     
  4. C.S.J

    C.S.J Massive Poster

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Posts:
    5,029
    Location:
    this forum is biased!
    bitdefender aswell.
     
  5. flyrfan111

    flyrfan111 Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Posts:
    1,224
    F-Prot does NOT have http scanning.
     
  6. JimGoo

    JimGoo Guest


    Maybe he meant it has "Internet Explorer protection" and Internet Explorer "enable heuristic" as options under "Internet/E-mail" in version 6.0.8

    Regards,
    Jim
     
  7. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    That was probably it. I just confused the two :oops:
     
  8. computer geek

    computer geek Registered Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Posts:
    776
    Are you sure F secure has http scanning?
     
  9. Macstorm

    Macstorm Registered Member

    Joined:
    Mar 7, 2005
    Posts:
    2,531
    Location:
    Sneffels volcano
    yes it has, it's disabled by default :)
     
  10. C.S.J

    C.S.J Massive Poster

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Posts:
    5,029
    Location:
    this forum is biased!
    erm yes, its one of the best available in my opinion.

    works extremely well with their automatic removal.
     
  11. mikesu

    mikesu Registered Member

    Joined:
    Sep 29, 2004
    Posts:
    27
    check this:
    Arcavir 2008
     
  12. computer geek

    computer geek Registered Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Posts:
    776
    resource usage was very bad with 2007 version, any difference? No, i will not try it out myself until i heear some good comments.
     
  13. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    I believe Panda has a version of it also.
     
  14. jrmhng

    jrmhng Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Posts:
    1,268
    Location:
    Australia
    Is there a situation where the HTTP scanner will pick something up where the filesystem monitors won't?
     
  15. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
  16. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
    But I would take Avira PE without HTTP scanning, over most AVs that do offer HTTP scanning.;)
     
  17. Kerodo

    Kerodo Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Posts:
    7,786
    You're not alone.... ;)
     
  18. Mongol

    Mongol Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Posts:
    1,581
    Location:
    Houston, TX
    Panda does indeed have http scanning...:cool:
     
  19. Bunkhouse Buck

    Bunkhouse Buck Registered Member

    Joined:
    May 29, 2007
    Posts:
    1,056
    Location:
    Las Vegas
    Agreed brother. :cool:
     
  20. jrmhng

    jrmhng Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Posts:
    1,268
    Location:
    Australia
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.