http scanning

Discussion in 'other anti-virus software' started by computer geek, Jan 4, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. computer geek

    computer geek Registered Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Posts:
    776
    which av's have http scannings?
     
  2. yeuxbleus

    yeuxbleus Registered Member

    Joined:
    Jul 13, 2004
    Posts:
    90
    The ones that I know of that have it:

    Avast (free and pro)
    Kaspersky(KAV and KIS)
    Avira Premium Security Suite
    NOD32
     
  3. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    F-Secure and F-prot have it iirc.

    AVG will have it in the next version (v8).
     
  4. C.S.J

    C.S.J Massive Poster

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Posts:
    5,029
    Location:
    this forum is biased!
    bitdefender aswell.
     
  5. flyrfan111

    flyrfan111 Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Posts:
    1,224
    F-Prot does NOT have http scanning.
     
  6. JimGoo

    JimGoo Guest


    Maybe he meant it has "Internet Explorer protection" and Internet Explorer "enable heuristic" as options under "Internet/E-mail" in version 6.0.8

    Regards,
    Jim
     
  7. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    That was probably it. I just confused the two :oops:
     
  8. computer geek

    computer geek Registered Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Posts:
    776
    Are you sure F secure has http scanning?
     
  9. Macstorm

    Macstorm Registered Member

    Joined:
    Mar 7, 2005
    Posts:
    2,624
    Location:
    Sneffels volcano
    yes it has, it's disabled by default :)
     
  10. C.S.J

    C.S.J Massive Poster

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Posts:
    5,029
    Location:
    this forum is biased!
    erm yes, its one of the best available in my opinion.

    works extremely well with their automatic removal.
     
  11. mikesu

    mikesu Registered Member

    Joined:
    Sep 29, 2004
    Posts:
    27
    check this:
    Arcavir 2008
     
  12. computer geek

    computer geek Registered Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Posts:
    776
    resource usage was very bad with 2007 version, any difference? No, i will not try it out myself until i heear some good comments.
     
  13. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,896
    Location:
    SW. Oklahoma
    I believe Panda has a version of it also.
     
  14. jrmhng

    jrmhng Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Posts:
    1,268
    Location:
    Australia
    Is there a situation where the HTTP scanner will pick something up where the filesystem monitors won't?
     
  15. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,100
    Location:
    North Carolina USA
  16. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,100
    Location:
    North Carolina USA
    But I would take Avira PE without HTTP scanning, over most AVs that do offer HTTP scanning.;)
     
  17. Kerodo

    Kerodo Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Posts:
    7,900
    You're not alone.... ;)
     
  18. Mongol

    Mongol Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Posts:
    1,581
    Location:
    Houston, TX
    Panda does indeed have http scanning...:cool:
     
  19. Bunkhouse Buck

    Bunkhouse Buck Registered Member

    Joined:
    May 29, 2007
    Posts:
    1,058
    Location:
    Las Vegas
    Agreed brother. :cool:
     
  20. jrmhng

    jrmhng Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Posts:
    1,268
    Location:
    Australia
Loading...
Similar Threads
  1. bellgamin
    Replies:
    19
    Views:
    1,450
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.