How To Get Rid Of Alert Box

Discussion in 'ProcessGuard' started by bones, Nov 1, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bones

    bones Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Posts:
    14
    So the alert pops up and tells me that Quicken was blocked from creating a global hook. That's cool. Now, how do I get rid of the damn alert box?! It's been 30 minutes and it's still there! :D

    V3.0 Release, downloaded and installed this morning...... Win2KProSP4.
     

    Attached Files:

  2. frogfoot

    frogfoot Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2004
    Posts:
    116
    Location:
    Yeovil UK
    Hmm, Mine have close boxes (x) in the top right corner, I see that yours dont. Also on my system the popup baloons only show for about five seconds.
    Does the box dissapear when you open PG and look at the alert?
    Also are you running any 'windows Themes' like Windows Blinds etc ?
    Tom
     
  3. bones

    bones Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Posts:
    14
    Okay, to answer my own post......... it finally disappeared. And it maybe was a tad hyperbole, the 30 minutes, but it "was" a good 10 minutes! :D

    Edit to answer Frogfoot: No, it didn't close when bringing up PG. No themes here. It finally closed on it's own.
     
  4. bones

    bones Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Posts:
    14
    I let it alert again on the same program, there is still no X to close the alert box. Perhaps my video card? Running ATI Radeon 9800 Pro 128mb and driver is 4.10.6458.
     
  5. frogfoot

    frogfoot Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2004
    Posts:
    116
    Location:
    Yeovil UK
    Same card here, using 4.10.6483 drivers and close box is visible
    Tom
     
  6. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Yes, Looks like a video driver problem as Tom's drivers are later. :)

    Pilli
     
  7. bones

    bones Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Posts:
    14
    Well, I updated to the newest driver, 4.10.6483, and still no X for closing the alert window. I'll just turn off the balloon alerts until I can figure something out.

    Otherwise, the changes are great, congrats!
     

    Attached Files:

  8. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Bones, This may sound daft but have you tried clicking on the top right hand corner of the alert as the X may just be hidden for come, excuse the pun, obscure reason? If you left click anywhere else it should take you to the Alert screen, right clicking should close it.

    Cheers. Pilli
     
    Last edited: Nov 1, 2004
  9. siliconman01

    siliconman01 Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Posts:
    780
    Location:
    West Virginia (USA)
    Now that I have Ballon Alerts working,,, :rolleyes: , using ATI drivers, latest version, and X is there. Possibly a screen resolution problem? I found in AOL that various items would not appear on 800 x 600 resolution that were there on 1024 x 768 or higher.
     
  10. Jason_DiamondCS

    Jason_DiamondCS Former DCS Moderator

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Posts:
    1,046
    Location:
    Perth, Western Australia
    There is no "X" button on Windows 2000, only Windows XP and up.

    On Windows 2000 clicking on the balloon should make it disappear however, at least on our systems that is the behaviour. :)
     
  11. bones

    bones Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Posts:
    14
    Ahhhhhh.......... well, I clicked and I clicked and I clicked................ it took approx 85 clicks before it closed! :D

    Obviously a machine-specific problem here. I'll keep snooping around for a fix. Oh, btw, my res is 1280 x 1024 16-bit color.
     
  12. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Bones have you tried anothe screen resolution - might be that?
     
  13. bones

    bones Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Posts:
    14
    Pilli...... yes, I dropped down to 1024 x 768 with the same results. It takes many many many clicks to get the alert popup to finally close.
     
  14. gkweb

    gkweb Expert Firewall Tester

    Joined:
    Aug 29, 2003
    Posts:
    1,932
    Location:
    FRANCE, Rouen (76)
    Hi,

    may be "the" popup is in fact "many" popup ?
    I mean if your app is repeatedly trying to do something, if you close a popup another one immediately appears ?

    gkweb.
     
  15. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Good Point GK, the alert log should show the multiple alerts if this is the case and all you to see what is causing them.

    Pilli
     
Thread Status:
Not open for further replies.