How to delete this Address Block..

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by aacm, Mar 31, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aacm

    aacm Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    106
    Location:
    USA
    Everytime I open IE or Firefox NOD32 show me this
    "Address has been block
    URL.address
    Static.layoutexpress.com/layouts_facebook_con
    nector.25

    IP address
    212.7.202.115.80"

    and everytime I go some webpages still coming up.. I want to delete this and not only that .. WHat it is?? I don't have facebook account or anything like that so I want to delete it for good. What do you suggest?

    Thanks..

    aacm
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
  3. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,429
    Hello aacm, sounds like you are infected.

    1. Make a full scan with NOD32 updated with the latest Sig database.
    2. After that download Malwarebytes and make a quick scan.

    If NOD32 finds anything put it into the quarantine and see if the infection is gone by opening your browsers.
    If it's still there then download Malwarebytes and make a quick scan.
     
  4. aacm

    aacm Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    106
    Location:
    USA
    OK I did scan with NOD but I will do it again..
    and also I have Malwarebytes full licenses and active so I will scan too again..

    Thanks

    I using Windows 7 ultimate..
     
  5. MattJN

    MattJN Former ESET Support Rep

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Posts:
    149
    Hello,

    You mentioned licenses with Malwarebytes. Does that mean its the paid version that has a realtime scanner? If so, I would not install it next to ESET. You'll run into trouble with two realtime scanners. :thumb:

    Thanks,

    Matt
     
  6. aacm

    aacm Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    106
    Location:
    USA
    Well yes I have realtime not scanner but real time protection .. it is problem with NOD?? If so .. let me know what I have to do...
    Thanks..
     
  7. tony_m

    tony_m Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Posts:
    239
    Hi aacm,

    It is not a good idea to run multiple real-time scanners at the same time, this may cause program incompatibilities and even serious system instability.

    We recommend to protect your computer with Eset, then if you feel the need for additional protection, it is okay to use Malwarebytes, but only as on-demand scan. You should uninstall MB and install only the on-demand scan part of it.

    Thank you.
     
  8. aacm

    aacm Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    106
    Location:
    USA
    OK... thanks..
    I don't know is scan on demand or not..
    I normally scan when I need, and is enable protection is on.. is this what you mean with active scan??

    I will uninstall it if is necessary as you request..
     
  9. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    3,731
    Location:
    New York City
  10. aacm

    aacm Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    106
    Location:
    USA
    Thanks I will read it..
     
Thread Status:
Not open for further replies.