How to change to a different backup on a working OS

Discussion in 'Paragon Drive Backup Product Line' started by Fiery_WA, May 17, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Fiery_WA

    Fiery_WA Registered Member

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Posts:
    42
    Gday

    My system crashed, when Vista tried load it came up with winlogon.exe error.

    I put my HDM 2011 Suite Boot Up disk in, it came up with an i/o error, so I reinstalled Vista from the CD, installed HDM 2011, and recovered my system from within the Windows environment.

    My main hard drive has been partitioned it has C:\ , I:\, M:\ and K:\
    My other hard drive has also been partitioned J:\, F:\, G:\, H:\, and I:\

    Now I want to restore an earlier backup than the one I did, however, from both the Windows environment and the CD boot up disk, it does not want to restore it to C:\, it will only give me K:\ as an option to restore too.

    How do I get around this without reinstalling Vista yet again?
     
  2. SIW2

    SIW2 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    1,572
    Strange.

    Paragon allows me to restore anywhere I choose.

    Please post a screenshot of windows disk management window.
     
  3. Fiery_WA

    Fiery_WA Registered Member

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Posts:
    42
    As per your request
     

    Attached Files:

  4. SIW2

    SIW2 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    1,572
    Just so I understand the question :

    Are you able to select the backup image and get this window?

    par-rest1.png

    Then when you click Next - you should get this window, allowing you to select any location to restore to:

    par-rest2.png
     
  5. Fiery_WA

    Fiery_WA Registered Member

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Posts:
    42
    It wont go "gold" on my C:\ os.jpg

    where it wants to restore k.jpg

    It's not a simple file restore, I want to redo my OS as it stood prior to the crash
     
  6. SIW2

    SIW2 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    1,572
    Are you trying to restore an entire Hard Drive image - back to just a single partition?

    If you only wanrt to restore the "C" partition - then select that partition from the backup image ( not the whole image ).
     
  7. Fiery_WA

    Fiery_WA Registered Member

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Posts:
    42
    Dumb question maybe but how do I restore just the C:\ , thats the only thing I backup, as you can see I have multiple drives plus 2 external drives, so I have all of my music, pics, etc etc etc backed up over various drives.

    So when I do my backups I only do the C:\

    So my question still stands how do I do I restore an earlier backup on a working OS
     
  8. SIW2

    SIW2 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    1,572
    Do you get exactly the same as in the first pic I posted.

    Only 1 partition showing in the backup image?

    PAR-REST-PART.png
     
  9. Fiery_WA

    Fiery_WA Registered Member

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Posts:
    42
    I did that time, I was fiddling with "Show All", "Show Disks" "Show Partitions", it's simple when you know how :-*
     
  10. SIW2

    SIW2 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    1,572
    Great - glad it worked for you - thanks for the update :D
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.