How do I open Prevx?

Discussion in 'Prevx Releases' started by MrGump, Apr 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MrGump

    MrGump Registered Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Posts:
    394
    [SOLVED]How do I open Prevx?

    This is a total noob question but I am a total noob to Prevx so its okay *puppy*


    happy to be a Prevx user and just signed up minus the banking protection thing. So I opted to hide the Prevx icon and now I don't know how to open the program! Can someone please tell me haha :argh:


    hey i did try to solve it myself! nothing regarding this problem in the Prevx FAQ
     
    Last edited: Apr 21, 2012
  2. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    Go into Start > All Programs > Prevx Folder > and click on the Prevx Icon and not the one to uninstall!

    TH
     
  3. MrGump

    MrGump Registered Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Posts:
    394
    not working :(


    I went into Program Files and the Prevx folder and double clicked the Prevx inside but it wont load! Do I need to reinstall?


    p.s. I did not do it through the start menu because it keep it very spartan and nothing is there. After I installed Prevx i removed the folder it created in teh start menu.
     
  4. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
  5. MrGump

    MrGump Registered Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Posts:
    394
    alll better now. Thank you, Triple Helix



    question though, I set prevx self protection to medium to work with Avira. Is that okay?
     
  6. Baldrick

    Baldrick Registered Member

    Joined:
    May 11, 2002
    Posts:
    2,300
    Location:
    South Wales, UK
    I run KIS2012 with WRSA self protection set at 'Medium' and they 'singalong' very happily together! :D

    I am sure that it would be the same for Avira. You can always give it a try and the reduce the WRSA setting if you experience 'inconsistencies' that you feel may be due to the coexistence.

    Regards


    Balders
     
  7. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    It should be fine but try Maximum for awhile and if it works all the better if not go back to Medium!

    TH
     
  8. MrGump

    MrGump Registered Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Posts:
    394
    can you give me an idea of what not working better would be? How do I know when both AV softwares are not getting along?
     
  9. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    Prevx is designed to work with other Anti-Viruses so you should have no problem on Max but if you feel slow downs or conflicts move it down to Med! But if your OK at Med that's fine!

    TH
     
Thread Status:
Not open for further replies.