How Do I Know it is Running

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by kendp, Jan 20, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kendp

    kendp Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Posts:
    4
    I've been "running" Spyware Blaster long enough to wonder if I really am. I have gotten no error notices and the updates load ok, but other than that there is no sign it is doing anything. There is nothing in the tray and I have gotten no notices of any sort. How can I be sure that it is really doing something?
     
  2. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
  3. bigbuck

    bigbuck Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Posts:
    4,877
    Location:
    Qld, Aus
  4. bigbuck

    bigbuck Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Posts:
    4,877
    Location:
    Qld, Aus
    and as long as all protection is enabled....
     

    Attached Files:

  5. kendp

    kendp Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Posts:
    4
    Thanks phantOm and bigbuck. I'm relieved to know it is doing apparently what it is designed to do. I'll continue to keep it up to date.
     
Thread Status:
Not open for further replies.