How Do I Know it is Running

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by kendp, Jan 20, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kendp

    kendp Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Posts:
    4
    I've been "running" Spyware Blaster long enough to wonder if I really am. I have gotten no error notices and the updates load ok, but other than that there is no sign it is doing anything. There is nothing in the tray and I have gotten no notices of any sort. How can I be sure that it is really doing something?
     
  2. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,721
    Location:
    Canada
  3. bigbuck

    bigbuck Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Posts:
    4,877
    Location:
    Qld, Aus
  4. bigbuck

    bigbuck Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Posts:
    4,877
    Location:
    Qld, Aus
    and as long as all protection is enabled....
     

    Attached Files:

  5. kendp

    kendp Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Posts:
    4
    Thanks phantOm and bigbuck. I'm relieved to know it is doing apparently what it is designed to do. I'll continue to keep it up to date.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.