HitmanPro.ALERT Support and Discussion Thread

Discussion in 'other anti-malware software' started by erikloman, May 25, 2012.

  1. Stupendous Man

    Stupendous Man Registered Member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Posts:
    2,121
    Location:
    the Netherlands
    Perhaps SurfRight decided 3.0.45.193 still wasn't good enough?
    Perhaps 3.0.48.196 will be considered better, and will be designated as the current stable, and released into auto-update channel?
    Or perhaps there will be a next and even better build that will be released as the new stable?
    I'm only guessing.
     
  2. bjm_

    bjm_ Registered Member

    Joined:
    May 22, 2009
    Posts:
    3,416
    Location:
    .
    business as usual.... Auto Update not in line with what's published at Wilders.
    SurfRight at 193. So, Auto Update won't be 196
    Edit: SM already replied.
     
  3. Victek

    Victek Registered Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Posts:
    5,996
    Location:
    USA
    Only Erik can say for sure, but FWIW many of the latest builds were made to address specific issues and if you don't have those issues I don't know that you lose anything by not updating; I ran build 187 on one of my computers until very recently because it worked perfectly. On a different system, also without issues, I updated to every new build just for testing purposes and they all worked fine too. What build are you currently using?
     
  4. test

    test Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Posts:
    488
    Location:
    italy
    187...
    anyway the v193 brings several improvements related to security (eg, StackPivot/VBScript God Mode→188/Application Lockdown→189), hence the perplexity as to not drop it in favor of all...

    Muah...
     
    Last edited: Jul 5, 2015
  5. erikloman

    erikloman Developer

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Posts:
    3,152
    Location:
    Hengelo, The Netherlands
    Eset currently flags our hmpnet.sys driver. Until they fix the FP, we cannot go to General Availability.

    196 can be seen as stable. We will publish this build as soon Eset solves the FP.
     
  6. test

    test Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Posts:
    488
    Location:
    italy
    :blink:
    :thumbd:
     
  7. newbino

    newbino Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Posts:
    429
  8. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    4,305
    Location:
    Outer space
    UAC also uses secure desktop for the UAC prompts, it's kind of an alternate desktop where it's harder to log screen/keystrokes etc. You'll see the UAC or KeePass prompt and everything else around is is darkened a lot.
    Yeah, I noticed the KeePass problem already with older builds of Alert and reported it here, but still heard nothing.
     
  9. L10090

    L10090 Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2015
    Posts:
    300
    Location:
    Netherlands
    Questions out of technical curiosity:
    1. Did you manually add 'Kindle Previewer' to the protected programs in hmp.alert. If so which profile did you use?
    2. Are you using Java JRE version 6, because the hmp.alert Attack Intercepted mentioned 'Java(TM) Platform SE binary 6'.
     
  10. bjm_

    bjm_ Registered Member

    Joined:
    May 22, 2009
    Posts:
    3,416
    Location:
    .
    Aha, now I remember reading about secure desktop. Thanks....musta' been a senior moment. At least that's my story. :D
     
  11. happyyarou666

    happyyarou666 Registered Member

    Joined:
    Jan 29, 2012
    Posts:
    803
    and thats where the issue lies with the recent hitman pro alert update , it breakes secure desktop mode, if youve ever seen secure desktop mode in action youd know that , but let me explain , when secure desktop mode works , what happens is the master password dialog gets sent to a seperate secure desktop instance , dimming the entire background and only the master password dialog box being visible and accessible , this prevents interception attacks, i hope now you understand the current bug that needs fixing
     
  12. bjm_

    bjm_ Registered Member

    Joined:
    May 22, 2009
    Posts:
    3,416
    Location:
    .
    Absolutely... when it's fixed. I'll setup secure desktop. I figured, I was good with encrypting master password. Who knew. You knew. Thanks :thumb:
     
  13. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    7,516
    Location:
    Among the gum trees
    I just activated a new key [thanks Erik!] and have now got 363 days of protection. A little surprised I didn't get 365 days though. Even Norton gives 366 days.
     
  14. Hiltihome

    Hiltihome Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Posts:
    887
    Location:
    Baden Germany
    My beta tester licence expired tonight, but got a new life, of one day, shortly after....

    Edit: and expired again, shortly after...
     
    Last edited: Jul 6, 2015
  15. Victek

    Victek Registered Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Posts:
    5,996
    Location:
    USA
    Are you seeing this issue only with KeePass or more generally? Secure desktop for UAC prompts generally works fine on my system along with HMPA, but I don't use KeePass.

    Can you say more specifically how you would like to see keystroke encryption improved? How does Zemana AL do a better job at it?
     
  16. newbino

    newbino Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Posts:
    429
    No, I did not add Kindle Previewer to the protected programs list. I am using the latest Jave JRE 8.0.something on my pc, but Kindle Previewer instalsl version 6
     
  17. L10090

    L10090 Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2015
    Posts:
    300
    Location:
    Netherlands
    Thank you for your reply!
     
  18. PallMall

    PallMall Guest

    HitmanPro.Alert 3.0.48.196 available now at SurfRight Downloads
    File is identical (checksum) to previous HitmanPro.Alert 3.0.48.196 BETA
     
  19. tgell

    tgell Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Posts:
    1,097
    Hitman Pro Alert always fails to install on my old XP computer with an Athlon XP processor.
     
  20. PallMall

    PallMall Guest

    Odd when SurfRight's HitmanPro.Alert description page states "Supports 32-bit and 64-bit versions of Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista and Windows XP"
     
  21. deugniet

    deugniet Registered Member

    Joined:
    Nov 25, 2013
    Posts:
    825
    Memory leak build 196? W7 64 bits/Norton Internet Security with Backup 2015.
     

    Attached Files:

    Last edited: Jul 7, 2015
  22. PallMall

    PallMall Guest

    That's a lot. Here a stable 4.5-4.7 MB ...

    Greenshot - 2015-07-07-14_48_51.jpg
     
  23. deugniet

    deugniet Registered Member

    Joined:
    Nov 25, 2013
    Posts:
    825
    Yep, same with an earlier build of HmP.Alert.
     
  24. PallMall

    PallMall Guest

    I'm running HmP.Alert 3.0.48.196 as well... never had a RAM nor a CPU issue. Win7-64BIT.
    Are you sure (stupid question, I guess you are) the cause is not elsewhere, new app etc ...
     
  25. deugniet

    deugniet Registered Member

    Joined:
    Nov 25, 2013
    Posts:
    825
    Memory keeps increasing. Max I/O 1,5 mb with Twitch.tv Flash-stream. I/O-interuptions (0 kb) while the stream is buffering? Happens often. (W7 64 bits/build 196/Firefox 39/Flash 18.0.0.194).
     

    Attached Files:

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.