hijack this

Discussion in 'other anti-malware software' started by maddawgz, Jun 15, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. maddawgz

    maddawgz Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Posts:
    1,276
    Location:
    Earth
    hi everyone when irun hijack this it stops near the end of scan at trusted zone emmurtio or something..... I recently found a Mirar worm or something think its adaware and IST toolbar.... how can i get hijack this to work or remove Mirar thanks MD

    I did navigate to zones domain but nothing was in registry strange the thing that found this Mirar worm was spinach antispyware
     
  2. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
    Hi MD,

    I think you had problem's removing those entries because no data items are "defined" for them given the particular subkey. Investigation lead me to DelDomains under *MORE SPECIAL TOOLS* here as the item that will take care of those 015 entries for you. If you've been using some sort of HOSTS file simply replace it as the above tool will remove ALL entries, both trusted and restricted. To save any you've added to your "Trusted Zone" filter through the following after manual export, then save those for next time as a separate "trusted reg import."

    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\ZoneMap\Domains
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\ZoneMap\Domains



    GF
     
  3. TairikuOkami

    TairikuOkami Registered Member

    Joined:
    Oct 10, 2005
    Posts:
    2,509
    Location:
    Slovakia
    When I run HijackThis, it allways "freeze" there for about 1 min, but then it finishes.
     
  4. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    If you have a large quantity of entries in IE's Restricted Zone either by manually adding them or using programs such as IE-Spyad, Spywareblaster, Spybot....etc....HJT will definetly pause until it is done dealing with those entries.
     
  5. TairikuOkami

    TairikuOkami Registered Member

    Joined:
    Oct 10, 2005
    Posts:
    2,509
    Location:
    Slovakia
    You are right, I forgot about it. I removed it and it is fine, even IE works faster. Thanks. ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.