Here I go... Here I come...

Discussion in 'Prevx Releases' started by m00nbl00d, Jan 12, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. m00nbl00d

    m00nbl00d Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Posts:
    6,623
    Nope... not a joke. :D

    For quite some I'm experiencing a strange, or not, behavior in Prevx. Sometimes when I look at the tray bar, Prevx icon has some red/dark orange color line/tiny rectangle in it; I put the mouse cursor over it and it closes and a new Prevx icon appears.

    Anyone experiencing this as well?
     
    Last edited: Jan 12, 2011
  2. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    You may want to try uninstalling/reinstalling to see if this corrects it, but I'm unaware of any outstanding issue causing this at the moment.
     
  3. m00nbl00d

    m00nbl00d Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Posts:
    6,623
    By the way, I started noting this behavior, after my relatives noted it too. Some run Windows Vista and the icon stays in sight, unlike Windows 7, which doesn't, unless the user moves the icon(s) to a visible place.

    I'm wondering if many more users are experiencing it, without being aware it is happening...

    Later on, I'll see if I uninstall/reinstall and then monitor it for some days.
     
  4. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
    I never seen this on any of my or my Families computers XP SP3 32bit, Vista Ultimate 32bit, Win 7 32bit & 64bit! o_O

    TH
     
  5. TonyW

    TonyW Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2005
    Posts:
    2,634
    Location:
    UK
    It looks like the real-time protection gets temporarily disabled somehow, but Prevx restarts itself. My guess is the self-protection module is kicking in. I have seen this on at least two occasions. I managed to see the main GUI quickly in one case before the tray icon vanished; this showed real-time as being off.

    Each time I did a scan immediately afterwards when Prevx restarted in case some malware kick-started that. None were found. Using XP SP3 here.
     
  6. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
    Would you have a scan log from that time to send to Prevx? Same with you m00nbl00d when it happens again please send a Prevx scan log to report@prevxresearch.com that would be appreciated!

    TH
     
  7. TonyW

    TonyW Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2005
    Posts:
    2,634
    Location:
    UK
    Unfortunately, I don't. However, if it happens again, I'll try to remember to do that as well.
     
Thread Status:
Not open for further replies.