Help with Spyware Blaster, Please

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by LynneHouck, Jun 12, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LynneHouck

    LynneHouck Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Posts:
    4
    I am new to this Forum and to using SpywareBlaster. I just downloaded the free 4.1 version. On the status page it says that "5,417 items have protection disabled" for Internet Explorer. I tried going to the Quick Tasks and clicking on Enable all Protection, but it still did not check all the Active X items for protection. Is there a way to do this automatically, or do I have to manually click on all 5,417 items to have them protected? This sounds like a great program! Any help would be greatly appreciated.
     
  2. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    First off welcome to wilders.When you click internet explore from the left side panel,In the window pane that opens Is there a checked box at the top of the window.You should not have to place a check for each one.If the box is check and you enable all active x it should be done for you.
     
    Last edited: Jun 12, 2008
  3. LynneHouck

    LynneHouck Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Posts:
    4
    Thanks for the welcome, John. Yes, the block is checked.
     
  4. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    I just double checked mine,The all checked.You may want to uninstall the program be sure to remove any left over remains registry keys etc.Then reinstall a fresh copy and check for updates first then configure and see how it goes.You may just have gotten a bad install.let us know how you do.
     
  5. LynneHouck

    LynneHouck Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Posts:
    4
    Ok, thanks, John. I'll try that. Ill let you know what happens.
     
  6. LynneHouck

    LynneHouck Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Posts:
    4
    John, thanks for your help. I removed the old copy and re-installed a fresh copy. It checked everything for me. I could envision me spending the rest of the day checking all those little boxes! Have a great day.

    Lynne
     
  7. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    Your welcome,good day:thumb:
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.