help with spyblaster is needed....

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by arisan, Dec 20, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. arisan

    arisan Registered Member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Posts:
    7
    hello all,

    i have a simple question a bout spyblaster:

    how do i cancel the last update which i have all ready download & installed?

    tanx from

    arie : )
     
  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Hi,

    Do you mean you want to roll-back to the last database update, or the last program version? (i.e. 3.1?)

    In either case, there's unfortunately no easy way to do so. Are you having a problem with the latest version of SpywareBlaster or the database? I'd be happy to try to help. :)

    Best regards,

    -Javacool
     
  3. arisan

    arisan Registered Member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Posts:
    7
    hi again

    you ve got it rigth

    the problame is with the new database (not with the last ver.)

    it activate the windows info. line (at the top of the browser) and block site i want to visit.

    arie
     
  4. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Hi,

    Did you know there's a permanent ignore function in SpywareBlaster? It'll set any items in the database that you don't want to be protected against so they won't be selected in future updates, either.

    Right-click on the database (under either the Internet Explorer section or the Restricted Sites section - in this case, it sounds like the latter applies) and use the "Find..." function to locate the entry in question. Then, right-click on that entry and choose the "Ignore List..> Add Item to Ignore List" option, which will remove protection for just that item and ignore it permanently. :)

    Out of curiousity, what site is affected? (Please disable the URL by replacing the http:// with hxxp:// - thanks!)

    Best regards,

    -Javacool
     
  5. arisan

    arisan Registered Member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Posts:
    7
    tanx but i dont understand the answer:

    there are many items in the data base; how do i know which one to igore?
    do i need to check one by one with the find function?
    if yes, what is the "name or clsid" in the search box?

    we shell over come ; )
     
  6. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    said by Javacool:
    "Out of curiousity, what site is affected?"

    Would you mind giving us a site address that's being blocked by the new database ?
     
  7. arisan

    arisan Registered Member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Posts:
    7
    www.ynet.co.il

    in this site the active x file are not functionning.

    arie
     
  8. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    arie,

    I do not see anything in the latest update that could be causing this problem your describing. Meaning....no entry in SpywareBlasters Restricted Sites feature appears to be causing the problem and no particular Spywareblaster Internet Explorer ActiveX entry causing a problem.

    However....if your using some of the other features of Spywareblaster....in particular it's Tools\Flashkiller feature or you took the advice of SB's Security Alert(pic below)....that may be the cause.

    If you don't mind....would you temporarily select Disable All Protection....and then revisit that site. Perhaps then we can possibly determine from that if SB is indeed the culprit.
     

    Attached Files:

  9. arisan

    arisan Registered Member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Posts:
    7
    hi & tanx

    its exactly what i did before writing to you:

    when sb is "disable" i dont have the problem.

    i start to have it after the last database update.

    i dont have it with the firefox (?!)

    it is seems like sb activate window pop-up blocker.

    is that possiable?

    arie ; >
     
  10. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Ok....to further narrow down the problem....which of the three SB protections causes you to have the problem....Internet Explorer Protection(ActiveX and Cookies) or Restricted Sites Protection ?

    If you enable the protection one by one and then check the link....which one do you feel causes this ?
     
  11. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Hi,

    Can you use the Find function to locate "pro-market.net" in the Restricted Sites database, and try unchecking it (and then pressing the Remove Protection for Unchecked Items button)?

    Let me know if that works, thanks!

    Best regards,

    -Javacool
     
  12. arisan

    arisan Registered Member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Posts:
    7
    yahoooooo.....

    tanx man, that was it!!!

    how did you know?

    arie )
     
  13. arisan

    arisan Registered Member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Posts:
    7
    tanx bubba

    the reason was found,

    the answer above

    arie
     
Thread Status:
Not open for further replies.