help needed - looknstop wont work with new ethernet modem connection

Discussion in 'LnS English Forum' started by manhattan24, Jul 12, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. manhattan24

    manhattan24 Guest

    hi

    i have just bought a new adsl modem (3com homeconnect) - so i could connect via an ethernet connection rather than the usb. however once i installed the new modem looknstop wont let me connect (the dial up keeps retrying and not getting through) but when i turn looknstop off i can connect. can anyone tell me what settings i should change so that it works with my new modem.

    thanx :)
     
  2. Frederic

    Frederic LnS Developer

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Posts:
    4,354
    Location:
    France
    Hi,

    Did you check that the network interface is correctly selected in the options ?

    If it still doesn't work after this verification:
    What is the list of the network interfaces displayed in the options ?
    And for each selection, what is the IP displayed in the Welcome page ?
    Does the problem occur only at the connection time ?
    or do you have also some problems if you start Look 'n' Stop after the connection ?

    What is your version of Windows ?

    Thanks for this information.

    Frederic
     
  3. manhattan24

    manhattan24 Guest

    hi

    i seemed to have corrected the problem - in the options the ethernet connection was ticked so i tried the wan connection and that seemed to solve the problem. however now when i try and connect it gets through to my ISP (through the dial-up) but doesn't find any web pages - all i get is cannot find. so i turned off looknstop and the webpage came up. i am running windows xp pro.

    thnx
     
Thread Status:
Not open for further replies.