Help LnS Rule Config Problem...

Discussion in 'LnS English Forum' started by ErAsEr, Jul 30, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ErAsEr

    ErAsEr Registered Member

    Joined:
    Jul 30, 2004
    Posts:
    11
    I just type 123.123.123.123 (for example) into the Ip address box (The red frame shows),but it only allowed me to type 2 digits in each position.like 12.12.12.12.. :(
    See the image Below.Any Ideas?
     

    Attached Files:

    • 45.JPG
      45.JPG
      File size:
      42.1 KB
      Views:
      218
  2. Frederic

    Frederic LnS Developer

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Posts:
    4,354
    Location:
    France
    Hi,

    It seems your are using a font size which is larger than usual.
    "Applications..." on the button, and "Source (PC>>Net)...." are truncated and overlap.

    So my suggestion would be the '3' are really there but are truncated at the screen.
    Place the cursor on the 1 and move it with the right arrow, normally the 3 will display.

    Frederic
     
  3. ErAsEr

    ErAsEr Registered Member

    Joined:
    Jul 30, 2004
    Posts:
    11
    THX for your help.I've tried your method,but there are still 2 digits only .The 3rd one was not there .Even i tried Copy/Paste ,but still didn't work.
    I think the 3rd digit was not being inputed at all
     
  4. gkweb

    gkweb Expert Firewall Tester

    Joined:
    Aug 29, 2003
    Posts:
    1,932
    Location:
    FRANCE, Rouen (76)
    Hi,

    I guess that you are using WindowsBlind or StyleXP to change your theme, try to use another theme to see if it's really the font which is the culprit.
    For instance just try the default blue WinXP theme to see if it solves the problem.

    regards,

    gkweb.
     
  5. ErAsEr

    ErAsEr Registered Member

    Joined:
    Jul 30, 2004
    Posts:
    11
    I've unload the VS,and turned back to the defult theme as you suggested.But the problem still exist.Maybe i should reinstall my system......
     
  6. Frederic

    Frederic LnS Developer

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Posts:
    4,354
    Location:
    France
    What happens exactly after you entered 12 and you press 3 ?

    Frederic
     
  7. ErAsEr

    ErAsEr Registered Member

    Joined:
    Jul 30, 2004
    Posts:
    11
    Hey,THX for all your help!
    Yesterday i reinstalled my OS,and today this problem disapeared.:D
    But,thanks all the same
     
Thread Status:
Not open for further replies.