Help Human Verification

Discussion in 'ProcessGuard' started by TheQuest, Mar 2, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheQuest

    TheQuest Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Posts:
    2,301
    Location:
    Kent. UK by the sea
    Hi,

    Made a Big Bobo, :oops: [Delated C: with secure delate :oops:] Had to reinstall with old image, Just updated all fine except PG [Updated 1.200 to 1.300] done update as before, But this time it will exit with out HV, Any Ideas please?

    TheQuest :oops:
     
  2. gkweb

    gkweb Expert Firewall Tester

    Joined:
    Aug 29, 2003
    Posts:
    1,932
    Location:
    FRANCE, Rouen (76)
    First, check that pg_msgprot.exe is running in the task manager.
    Then, if it is, open PG, and check that Close Message Handling is enabled for processguard.exe

    With a bit of luck there is no need to search further :)
     
  3. TheQuest

    TheQuest Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Posts:
    2,301
    Location:
    Kent. UK by the sea
    Hi, gkweb

    Thank very much for your reply. That done the Job.
    Strange it was not turn on by default as it is nominally, When it insalls.

    Thanks Again.
    TheQuest :rolleyes:
     
  4. Jason_DiamondCS

    Jason_DiamondCS Former DCS Moderator

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Posts:
    1,046
    Location:
    Perth, Western Australia
    It doesn't need to be on procguard.exe anymore since v1.300, hence it isn't on by default.

    -Jason-
     
  5. TheQuest

    TheQuest Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Posts:
    2,301
    Location:
    Kent. UK by the sea
    Hi, Jason

    Thanks for your reply, It was strange to see it close, when I hit the close button instead of minimize and see close with out it asking for HV.

    Many Thanks Again.
    TheQuest :cool:
     
Thread Status:
Not open for further replies.