Help: Add & Remove programs does not start

Discussion in 'other security issues & news' started by robertinho7, Oct 25, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. robertinho7

    robertinho7 Registered Member

    Joined:
    Nov 19, 2004
    Posts:
    3
    Hi guys, need some help...maybe you know why this is happening to me. I open the control panel and doble click the "add & remove programs" option and it does nothing. I had previously some problems with the smitfraud virus. Any ways to fix this?

    Thx in advance, Rob
     
  2. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Hey Rob....Welcome to Wilders,

    What operating system are we dealing with ?

    Also....if you go to Start button\Run and type in appwiz.cpl and select Ok....what happens if anything ?
     
  3. robertinho7

    robertinho7 Registered Member

    Joined:
    Nov 19, 2004
    Posts:
    3
    Hi! My operating system is Windows XP (updated with Windows Update).
    I tried "appwiz.cpl" but nothing happens. I've noticed that the file exists under windows\system32\ Tried using one from my brothers PC, and still not working :|
    Thx
     
  4. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Concerning the Smitfraud virus you mentioned above. How did you go about attempting to remove it ?

    My first suggestion would be to follow the comprehensive steps found in General Cleaning.

    If these steps do not resolve your situation, you will need to download and run “Hijack This” found here and post your log at one of the HijackThis Specialist Forums, the two bigger forums for HijackThis log processing, (meaning they process more log threads each day than most others) are: SpywareInfo.com and CastleCops.com. Be sure to read their posting policy in the links at their log review forum sections prior to posting.
     
    Last edited: Oct 25, 2005
  5. robertinho7

    robertinho7 Registered Member

    Joined:
    Nov 19, 2004
    Posts:
    3
    We actually think the problem with "smitfraud" is gone. Adaware and AVG doesnt detect anything.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.